logo melissa milis

Sunday Love: Week 34Zondag, een nieuwe foto voor de zwangerschapsreeks rond Mieke & Jeroen. Week 34 is stiekem maar snel de deur om gekomen. Ik kan het niet geloven, de tijd is echt voorbij gevlogen. Ik herinner me nog dat we bij hun in de zetel zaten en ze samen het fantastische nieuws aan ons brachten. De tijd is zo snel gegaan.

Week 34 heeft Mieke al heel wat lichamelijke lasten gegeven en ik hoop voor haar dat ze samen met Jeroen, nog kan genieten van deze laatste loodjes want ze zijn er helemaal klaar voor !

Liefs,
Melissa

ps. Gisteren ben ik op shoot geweest met de meiden van 'MADE IN BELGIUM'. De resultaten zullen weldra op de blog verschijnen, het was een supertoffe eerste ontmoeting, ik hoop dat er nog meer zullen volgen! :)
at 5:32 PMComments (2)

2 comments :

Lies said...

Wauw, super! :D

(Mijn nieuwe blog-URL is http://liesaolislaegers.blogspot.com . Dit is voor degenen die mijn blog niet meer terugvonden, cause I'm BACK)

melissamilis said...

Hoi Lies,

Ik ga je even volgen dan :) X

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires