logo melissa milis

Fun op het internet (nooit meer een kapselblunder)

Wat 'n weer! Zomer noemen ze dat. Ik heb al winter-nest-gevoelens. Lekker niets doen en onder een dekentje kruipen, werkelijk, ik heb het gisteren voor het eerst opnieuw gedaan (wel met een potje krijm om de zomer er toch op de één of andere manier in te houden...dat wel).

Maar tijdens het hebben van die wintergevoelens kan ik ook uren het internet afschuimen op zoek naar iets leuk. En op meerdere verzoeken van men vriend, dacht ik eropeens aan dat men frou al tot op kin hangt en mijn haarpunten al even gesplitst zijn als een schizofreen. Dus daar ging men zoektocht naar het gepaste kapsel.

Uiteindelijk leek ik echt niet te staan met blond (duh ;-)) en ga ik terug voor bruin, enkel weet ik nog niet goed te kiezen tussen lang en halflang. De frou blijft (opnieuw door aanraden van mijn mede-mens hier in huis) ook behouden. Aja, ik heb zo'n groot voorhoofd heb ik me laten vertellen ;-)Lachen mag, hier zijn mijn probeersels:
Katy Perry & Zoe Deschanel à la Melissa.


En voor wie nu heel veel zin heeft om lekker winters voor zijn computer te zitten met een kopje warme choco & veel gegibber om foute kapsels, ga gerust uw gang: http://www.instyle.com/instyle/makeover/

Maar aub, gebruik geen 'ik-ben-een-lijk-door-de-webcam-foto' zoals ik :-)

Have fun girls.
En hou jullie niet in om die resultaten over de internetwereld te verspreiden :-)

Liefs.
Melissa (bij nader inzien neem ik men woorden terug, wil geen celeb zijn, ik ben nog het beste mezelf ;-))
at 7:51 PMComments (6)

6 comments :

Elke said...

Allee, het blond valt toch nog mee ;) haha!
Ik vind je haar heel mooi zoals het is, ik zou het gewoon wat laten bijknippen en opfrissen! :)

melissamilis said...

Dankjewel Elke ;-) Ik ga idd gewoon voor 'ongeveer' hetzelfde maar probeer het toch nog eens te laten groeien. telkens in deze fase begin ik te twijfelen en laat ik er weer een stuk afdoen :P en nu ga ik volhouden ^^ alhoewel, lang haar = lang stijlen! want ik heb van dat lelijk stro haar alsk nog maar in aanraking kom met een druppel water ;-)

An said...

Je kapsel op je icoon-foto'tje vind ik prachtig! Ik wou dat mijn haar er zo natuurlijk stylish bij lag :-)

melissamilis said...

die foto is anders al van een 4tal jaar geleden! :P
Ondertussen in het een 30tal cm langer :p
en zo stylish is men haar ECHT niet, als ik 1 ding aan mezelf kon veranderen was het wel men haar :P

kleine said...

Waauw ga voor de katy perry! Ik vind dat echt nog mooi :) Maar dat is zeker zo'n kapsel dat in het echte leven bijna altijd mottig ligt..

Janina Modaal said...

Aaaaaahaha, die eerste is echt te grappig!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires