logo melissa milis

Met enige trots...Presenteer ik jullie de nieuwe blog. Samen met Jan heeft het zweet,bloed en tranen gekost maar hij staat erop! De nieuwe blog lay-out! Ik ben er best trots op... maar vooral trots op Jan (het liefste vriendje al meer dan 6 jaar lang!) die het toch maar weer lukt om zoiets mooi online te krijgen voor me. Het design leverde ik aan en hupla, een weekje later had hij het klaar voor me! Perfect toch? :-)

Een beetje uitleg over de nieuwe lay-out...

Rechts heb je nu een klein overzicht met eerst een kleine welkom voor nieuwe bloggers, daarna per categorie wat ik fotografeer (met een link waarmee je naar mijn website gaat), dan kan je mijn website vertalen (voor de bezoekers die niet uit België en Nederland komen). Zoals sommige van jullie weten heb ik een hele tijd in het engels geschreven maar dit vroeg toch altijd extra tijd en dat was ik een beetje beu. In nederlands kan ik perfect schrijven en kan ik met veel meer gevoel bloggen, vandaar dat ik een tijdje geleden ben overgeschakeld naar het Nederlands. Dat andere mensen nu ook een beetje de blog kunnen volgen (in gebrekkig engels door de translater, vind ik toch een meerwaarde).

Verder heb ik nu ook sponsors (wie interesse heeft mag me nog steeds mailen, dan geef ik je even de voorwaarden). Je kan mij ook linken door de banners/avaters die je onderaan de pagina kan vinden.

Bij de evenementen kan je zien waar je melissamilis photography de komende weken mag verwachten.

Ik hoop dat jullie de nieuwe lay-out geslaagd vinden en heet jullie alvast van harte welkom!

Om de nieuwe blog te vieren, komt er een nieuwe give-away aan.. (tevens om mijn 350 fans op Facebook te vieren) Nu eerst nog een klein beetje van mijn zondag genieten en Jan bedanken voor zijn FANTASTISCH werk hier :-) Ik kruip lekker met hem in de zetel en zie jullie morgen! Zalige zondag nog en fijne start van de werkweek voor al mijn lieve bloggers!

Liefs.

Melissa
at 9:22 PMComments (14)

14 comments :

The Sister Of... said...

't Ziet er heel goed uit! Dank u Jan!
Ik ben al benieuwd naar de giveaway... :)

melissamilis said...

Ben er zelf nog niet zo goed uit maar in elk geval wil ik een grote en leuke give-away houden! Deze week komt hij online dus oogjes open :-) Bedankt voor de complimentjes (maak ze over aan Jan ;-)) x

SpoedieZ said...

De nieuwe layout ziet er erg mooi, overzichtelijk en professioneel uit. Great job!

Oontje said...

Ja, heel mooi! Missie geslaagd!

melissamilis said...

Bedankt Oontje & SpoedieZ! Moesten jullie banners hebben, laat het mij zeker weten :-) dan kunnen jullie adverteren (of ik maak er ook voor bloggers die er nog geen hebben :-))

Jolien said...

het ziet er ontzettend mooi uit, proficiat alletwee.

Tiene said...

de kleurtjes zijn geweldig!!

SophieSweetVintage said...

Het is mooi geworden! Knap gedaan :)

kleine said...

Heel goed gedaan, mooi!

severien said...

Wauw Melissa, het ziet er hier echt goed uit. Heel professioneel, en heel Melissa. Proficiat aan jou en Jan! (want wat zouden we zijn zonder ons liefke hé :))

melissamilis said...

Bedankt allemaal.
En idd Severien_ liefjes zijn zo hard noodzakelijk ;-)

Cathy said...

Het ziet er heel knap uit! Vrolijk en kleurrijk maar toch 'clean' en overzichtelijk. Dank je wel Melissa, om mij zo dikwijls te inspireren en mij zelf terug wat in gang te laten schieten!

Poppie said...

ziet er supertof uit, ben beniewd naar al je volgende creaties!

Mamasha said...

't Is hier heel schoon!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires