logo melissa milis

Zijn jullie er klaar voor?Het is bijna zover! :-)

De handmade in Belgium markt kan bijna van start gaan. Nog slechts een twee luttele dagen en dan is het zover! Zaterdag is DE dag! :-) Vandaag kreeg ik nog een noodhulp-komstje van m'n zus. Er waren nog gans veel goodie-bags te maken (dus zorg maar dat je langskomt of ik heb er misschien over, dat zou zonde zijn!) & heel erg veel vlagjes te plakken op mijn zelfgemaakte verjaardagskaartjes.

Bij deze kan ik jullie vertellen dat ik er zo goed als klaar voor ben (nog maar 500 kaarten te gaan ipv 750 + 200 goodie bags & 2 shoots die nog af moesten opt laatste nipperke!). Olé ;-) En ook nog enkele boekjes inbinden! Ik heb geen idee hoeveel ik er moet gaan voorzien! :-) Zo moeilijk in te schatten! Ohja, en de aankleding van men stand ook niet te vergeten (en ik mor denken dat we bijna klaar zijn ;-))

Maar ik gok dat er veel volk zal zijn, het stond begot in elk boekske (knack/flair) en elke gazet! Luci & Hilde hebben echt hun best gedaan en daar kan ik enkel maar nen dikkkkeeee proficiat voor geven!

En dan bent u dus vanaf zaterdag héél erg welkom!
Misschien tot dan! (en kom jullie gerust eens voorstellen want ik heb nog veel bloggers & blogsters die ik gerust eens de hand wil schudden daar! :-))

Erg veel liefs!
Ik ben er ZO klaar voor & heb er ZOVEEL zin in! Woot!

Tot snel :-)

Melissa

ps. aan alle volgers: wie komt er/ wie doet er zelf mee? ik ben benieuwd! comment maar! :-)

pss. zoals sommige al weten heb ik een kleine photobooth op het marktje. Je kan op de foto (en Jan & ik moesten uiteraard al enkele attributen uittesten, tis maar dat ge het weet & u niet moet schamen als ge die snorren vastpakt zaterdag ;-))

at 8:41 PMComments (12)

12 comments :

La fille Hella said...

Jeuj! Ik kom alvast :)

Cathy said...

ik kom! maar dat wist je al! woohoo! zet mijn goodiebag al maar klaar ;-) die snorretjes zijn trouwens te gek :-o

lena lena said...

hej melissa, ik zit met een kapot ventje. gelukkig was de fotoshoot gisteren en niet later, want hij had er niet uitgezien. steven is deze nacht flauwgevallen OP zijn fiets en heeft ferm geschaafde vingers, pols, knie, ... Hij moet veel rusten, kan dus niet echt voor onze kleine man zorgen, dus ik probeer nog wat te regelen ofwel breng ik hem mee... maar ik wil ECHT komen, want die boekjes zien er echt eel mooi uit!

severien said...

Ik heb het vriendje weten te overtuigen, we komen waarschijnlijk wel af. :) Ik ben wel keibenieuwd.

Karen. said...

Ik kom!! (alleen)
Maar kom zeker langs bij jou ;)

Tinke said...

Ik ga heel erg mijn best doen om langs te komen hoor, maar het is al een heel eind voor me...

melissamilis said...

Hoi Leen!

Ohnee!! Gelukkig is de shoot idd voorbij! Maar toch... zo flauwvallen is niet zo fijn! Hopelijk is hij snel terug aan de betere hand! Ik wens hem alvast veel beterscha!

@ Severien: zooooo fijn :-)

@ Karen: Woottttt zo lang dat ik u niet meer gezien heb! Fijn! :-) Ik ga je een warme welkom terug wensen in belgië. Geen betere manier om dat te doen, toch! :-)

Juffertje said...

Ik kom ook, helemaal vanuit Antwerpen begot, met den trein.
Ik maak er een daguitstap van met men beste vriendin. Ik zag er al enorm naar uit en toen wist ik nog niet van die goodiebags!
Er volgt natuurlijk een uitgebreide reportage op mijn blog achteraf...dus kom zeker maar eens kijken dan!
nog veel succes en tot zaterdag!

melissamilis said...

superleuk juffertje! ik ben benieuwd om iedereen te ontmoeten! (en ik kom ook HELEMAAL van herentals! ;-) maar het is het waard hoor!)

Caroline Vermeir said...

Ik ga optreden om 14u! Maar ik ben ook gewoon enoooorm nieuwsgierig naar wat er allemaal te zien is en ga er zeker van genieten :)

Tess said...

Snif, zo jammer dat ik niet kan komen. Ik zit middenin mijn examens. :(

Veel plezier!

melissamilis said...

Oh Caroline! Superfijn ;-) nu ben ik ok wel zeer benieuwd naar je optreden seg ;-)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires