logo melissa milis

Sunday Love: Week 40

Toen ik in de wintermaanden van start ging met de "sunday love" serie, wist ik niet goed wat of hoe... maar hier zijn we dan, bijna een jaar later zitten de shoots van de zwangerschap van Mieke erop en heeft ze samen met haar man Jeroen een pracht van een baby.

Het is even geleden maar ik had jullie nog een weekje te goed van Mieke & Jeroen.
Begin augustus werden ze eindelijk papa & mama. Ik gaf hun eventjes de tijd om te wennen aan hun nieuwe leven en rustig te genieten van hun wonder maar twee weken geleden gingen we nog eens op pad om die week 40 vast te leggen. En trots dat ze zijn, het straalt van de foto af! :-)

Ondertussen zit onze laatste foto er dus op! Jammer! Ik zal het missen. Het was PRACHTIG om dit van dichtbij te volgen. Ik ben ondertussen ook van start gegaan met een nieuw koppeltje om hun avontuur te volgen - en ook dat loopt voorlopig prima!
Prachtig toch om dit als job te kunnen doen! :-)

En dan nu... de laatste foto. Mieke en Jeroen, en hun lieve zoon: Jelle (ja hoor, na al mijn gegis - ik had het geslacht juist! ;-)).Veel liefs.
Melissa

ps. Je kan alle foto's vanaf week 16 nog eens bekijken op de website onder 'nieuw leven en kinderen' en dan "Mieke & Jeroen"
at 1:56 PMComments (9)

9 comments :

M said...

Lieve Melissa, bij mijn weten duurt een zwangerschap 9 maand en niet 'bijna een jaar' :-P Ik vond dat een beetje vreemd. Groetjes, Marlies

melissamilis said...

goh ja maar we hebben een maand gewacht voor de laatste foto en ondertussen zijn we nog eens wat verder, de herfst komt eraan & ongeveer een jaar geleden kregen we bijna het nieuws, dus zo raar is dat niet ;-)

Silke said...

9 maanden is toch ook bijna een jaar?:P
Wat een superleuk idee dit!

melissamilis said...

beuh vind ik ook hoor Silke :D
Het is in elk geval lang (en toch ook kort!à

Bedankt! :-)

severien said...

Wat een dotje!

La fille Hella said...

hele mooie foto's !
En sra je nu zondag op hip handwerk ?

melissamilis said...

Nee, ik sta niet op hip hoera handwerk, maar kom wss wel een kijkje nemen :-)

SpoedieZ said...

heel leuk idee, echt leuk om te volgen!

Miss T said...

beautiful :).

Give away on
loadingdarling.blogspot.com

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires