logo melissa milis

Friday. It's movie time {500 days of summer}

Welja technisch gezien is het zaterdag, maar daar gaan we nu eventjes niet over memmen - toch? ;-)
Gisteren was ik pas erg laat thuis en het was een avondje alleen thuis, dan moet ge gewoon eventjes uzelf voor de tv leggen, wat mailtjes lezen en beantwoorden, maar voor de rest niet al teveel doen.

Terwijl ik mijn mailtjes aan het lezen was, gaf iemand mij de tip om 500 days of summer te kijken, wel die had ik natuurlijk al gezien want Zooey is één van men favoriete actrices :-) maar hij bracht mij wel op het idee om hierover eventjes een post te maken. Want ik denk niet dat ik deze film al als aanrader aan jullie had beschreven (shame on me!)500 days of summer is die perfecte film, je weet wel... perfect gekozen acteurs, perfecte omgeving, perfect verhaal, perfecte muziek. Het is een romantische komedie over een jonge vrouw die niet in de echte liefde gelooft en een jonge man die uiteraard verliefd op haar wordt. Uiteindelijk is het wel een film die draait rond liefde maar voor mij is het geen platte, zoete romantiek maar eerder iets romantisch met een tikkeltje nogstalgie en gekheid. Ja, ik hou er van - Jan dan weer niet zo helemaal denk ik. Misschien toch meer een vrouwenfilm? Ik weet het niet :-)

Enkele weetjes:

- De hoofdrolspeelster zijn Joseph Gordon-Levitt en Zooey Deschanel (<3)

- Een flinke 8/10 op IMDB

- In de laatste scene waar ze samen op de bank zitten, draagt Summer (Zooey) hoge schoenen en als ze weg gaat draagt ze sandalen ;-)

- Moest je Zooey niet leuk vinden als actrice, check dan haar hemelse stem even. Ze is behalve actrice ook een deel van het muzikale 'she+him'.

En ben je nog niet verkocht. Bekijk dan even de trailer!

Een leuk weekend allemaal!
Tot volgende week.

Melissa
at 3:15 PMComments (5)

5 comments :

kleine said...

Jaaa Zooey <3 De "penis"-scene is de max. :)

Juffertje said...

i ♥ this movie :)
De uitstapjes naar den ikea zijn grappig en haar appartement is geweldig.

Anonymous said...

Zo'n leuke film! Echt 1 van mijn favorieten!

Cathy said...

I <3 Zooey! En deze film ook. Mijn vriendje vond m wel super, maar die vindt, nu ik er zo over denk, wel veel "vrouwenfilms" leuk...

Ruth said...

Heerlijke, heerlijke film! Vorig jaar ontdekt op het Filmfestival in Gent. En wat? Zijn er mensen die Zooey niet tof vinden? :O

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires