logo melissa milis

Geboortekaartjes {Fedde}

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag om een geboortekaartje te ontwerpen voor een toekomstige nieuwe bewoner van deze planeet, het zou een jongen worden die de naam Fedde kreeg. Uitgerekend voor 1 januari, was het best spannend. Zou het nog 2010 of 2011 worden? Uiteindelijk werd het oudjaar en ging in mijn jurkje en blote benen nog snel het ziekenhuis binnen om hun de geboortekaartjes te overhandigen!

Het ontwerp gebeurde in samenspraak met de ouders. De kinderkamer was rood met hier en daar witte stippen en ook boskabouters kwamen in hun interieur voor dus dat zou de rode draad worden! De papa wou geen te 'fancy' kaartje maar wou ook ruige en stoere zwarte letters dus dat deden we ook. Hieronder het resultaat van onze samenwerking ;-)Voorzijde geboortekaartjeAchterzijde geboortekaartje

Trouwens, de cadeautjes voor de bezoekers waren ook helemaal in 'stijl' hoor ;-)Nog eens proficiat aan de trotse ouders!
Ik weet zeker dat Fedde een warme thuis heeft gekregen!


Liefs.
Melissa
at 2:27 PMComments (8)

8 comments :

ktrn said...

Leuk kaartje! Alleen vind ik de rode tekst wat moeilijk leesbaar, maar misschien komt dat omdat ik het op een scherm zie.

Mireille said...

wouwie wat een geweldige kaart
heb je ontworpen…..
en wat een leuke weggevertjes in stijl.
Super!

Ruth said...

Superleuk! Ik heb bij de mama trouwens nog in de klas gezeten :)

Tinne said...

Super mooi!
Heel erg goed gedaan!

Karen said...

hé, ik heb dat op Zappybaby gezien :)
leukk!!

melissamilis said...

Hey Karen

Zou kunnen, de mama heeft er een blog ;-) en ze heeft ook een nieuwe kinderkamer of spulletjes gewonnen dacht ik waardoor ze een fotoshoot kreeg van de website ;-)

CreaCuties said...

Moooooi!!

Silvitanova said...

Wat een mooi kaartje zeg! Wat een mooie traditie om al die namen van de mensen die bij dit nieuwe leven horen er ook bij te plaatsen.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires