logo melissa milis

Giullitta & Liselotte | Verloving

Liefste Bloggers,

Wat ziet mijn blog er anders uit dan ik had verwacht. Op de planning stond een grote lijst aan blogposts die gemaakt zouden worden tussen kerst en nieuwjaar. Jammer genoeg kwam er geen enkele ook echt op de blog terecht (*behalve de resoluties van 2011 want die komen er zeker nog aan!).

Hoe zal ik het uitleggen, de week zat vol verrassingen (*geen cadeautjes nee, van die verrassingen die echt minder leuk zijn dan diegene met een papiertje en een strik eromheen). Onze (die van Jan ook) hadden helemaal geen strikje, nee het cadeau was erg groot, over heel de raam zat het beest: schimmel! Jawel. Op oudejaar ontdekte Jan een heleboel schimmel op de raam (en op mijn mooie handtassen die ik over de jaren heen had verzameld en gekoesterd). Het werd dus een ganse dag schimmel verwijderen (en handtassen-begrafenissen houden). *sigh.

Verder was er ook een album dat door de koerierdienst eerst vertraging had, dan verdwenen was, terug gevonden, verkeerd adres, opnieuw verloren en uiteindelijk drie weken te laat was. Oh en dan vergeet ik nog onze kat Bruno die ons terras lekker vol met drollen had gelegd. Eigenlijk is dat nog maar een klein deeltje van alle dingen die we die week op ons programma kregen.

Om het berichtje hier niet te lang te maken, wil ik nog iets anders (veel leukers) delen. Ik ging vorige week namelijk ook op verlovingsshoot met Giullitta en Liselotte. Giullitta werd in Nederland verkozen tot 'Femme 2009', een titel voor de 'beste' lesbische vrouw uit Nederland. Na de shoot ben ik er ook zeker van dat zij het moet zijn! Wat een dame. Wat een dames...

Giullitta en Liselotte hebben elkaar op een Europese universiteit leren kennen. Ze spraken zelfs enkele weken Engels tegen elkaar omdat ze niet van elkaar wisten dat ze Nederlands als moedertaal hadden (vandaar dat woordenboek in de foto's ;-)).
Ze hebben allebei een passie voor gekke dingen en ze houden enorm veel van breien, het kon dus niet anders dan een vrolijke en kleurrijke shoot worden. Het was super fun. We spraken af op een plek net over de grens & hadden een klein strandje om foto's te nemen. Giullitta en Liselotte zouden met een geit (of eend zoals ze dat noemen ;-)) komen... ondanks opstartproblemen kwamen ze, al was het wat later, dan toch aan in Terneuzen. Wat een leuke vrouwen.

Ik wens ze het allerbeste in 2011.

Liefs,
Melissa

ps. voor wie zich afvraagt wie de derde dame is op de foto, één van de beste vriendinnen van Liselotte woont in Terneuzen dus besloot ze even langs te komen. Jammer genoeg moest ze al heel erg snel door om haar trein te halen richting Berlijn. Komen je vriendinnen heel die weg nr godvergeten Terneuzen, moet je net die dag weg! Erg mooi afscheid, dat moest er toch ook even tussen :)Oh en ze schreven ook iets over ons op hun trouwblog ... leeeeuk :)
at 9:25 PMComments (11)

11 comments :

severien said...

Super, Melissa. Dit is één van je mooiste tot nu toe!

melissamilis said...

Ben zelf ook heel blij met deze reeks :)

Carolien said...

Prachtige foto's, heerlijk om naar te kijken.

fleurfatale said...

waw, fantastische fotoreportage!

Mireille said...

Prachtig, warm en liefdevol zeg!
Wat kun je dat toch goed!

Dutch Apple said...

Wauw, ik heb net eens even op mijn gemakje je site bekeken. Wat een prachtige foto's maak je meid!
Complimenten!

Groetjes!

Marloes de Vries said...

Wat een prachtig mooie shoot!

penseelaapje said...

oooh! die hebben een deusjevoo! een perrier nog wel! verdorie toch!

Silke said...

Heel mooi!
Als ik ooit trouw, dan wil ik ook zo'n foto's :)

sofiewyers said...

super mooi! zo schattige en zo verliefd!

Lesley said...

Look at all those shoes! Love it, and the photos! :)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires