logo melissa milis

Wie gaat mee logeren in de WETSTRAAT 16?
Wel dit is werkelijk één van de leukste initiatieven van deze week. Wellicht zou het nog beter zijn als we dit ECHT zouden kunnen uitvoeren maarja iedereen (wie dan ook - waal of vlaming, arm of rijk) heeft het druk met werken en een gezin. Dat is meer dan wat de politiekers in België er de laatste tijd van maken en daarom het initiatief: CAMPING 16.

Je kan hier virtueel camperen aan de wetstraat 16 om zo "je geld terug te eisen". Want slagen de politici er niet in om binnen de honderd dagen een regering te vormen, dan kan je daar je geld terug eisen. Volstrekt logisch. Volstrekt terecht.

Om te zorgen dat ze het niet vergeten gaan we hen er 100 dagen lang aan herinneren. We tellen samen af op de virtuele stoep van 'Wetstraat 16'. Wie doet er mee?

Liefs.
Melissa
at 3:31 PMComments (1)

1 comments :

Katrien said...

Ik doe mee!
Ik hoop dat er dan na die 100 dagen een betoging/opstand/... komt. We zijn momenteel toch een iets te tamme bevolking, hé.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires