logo melissa milis

Op zoek naar...(foto door evi)

Ik ben sinds kort scriptiebegeleidster van Evi Van Hoof. Ze doet een scriptie rond 'de gevaren van overbescherming' of ook wel 'kinderen worden overbeschermd maar er kan toch altijd iets mis gaan'. Ze moet rond dit onderwerp niet alleen een scriptie schrijven maar is ook nog op zoek naar volgende attributen voor haar begeleidende shoots in de paasvakantie:

- kussens
- springkasteel
- zwembandjes
- speeltuin
- step of driewieler
- helm en andere beschermmiddelen


Al wie kan helpen, gelieve een comment na te laten hieronder.
Ze is trouwens ook nog op zoek naar kinderen tussen 5 en 12 jaar die willen 'acteren' of 'poseren' op de foto's. De shoots gaan door in de weekends van de paasvakantie.

Voor meer info kan je mij mailen!

Veel liefs,
Melissa
at 9:45 PMComments (2)

2 comments :

Barbara said...

Ik heb een dochter van vijf, maar we wonen in West-Vlaanderen, ik weet niet of dit een optie is? Sommige van de attributen hebben we in huis :).

succes!
Barbara

Tasja Van Rymenant said...

Bij het woord 'speeltuin' moest ik in eerste instantie meteen denken aan de speeltuin in Landen in natuurreservaat 'De Beemden'. De speeltuin is gi-gan-tisch en is in van dat natuurlijk hout. Heel natuurachtige sfeer, niet van dat fluoplastiek, hypermodern gedoe van tegenwoordig.

(Landen ligt overigens naast Tienen, ongeveer een 40tal minuutjes max via autosnelweg vanuit Leuven).

Hoop dat je daar iets mee kan.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires