logo melissa milis

Melissa Milis Photography, bijna 1 jaar!


(preview communie 2011 - Hanna)

WOW, are we busy! Het is een (georganiseerde?) heksenketel at our place :)
Massa's werk, lijstjes eindeloos maar oh! wat hou ik van mijn job! Ik doe bijna elke vrije (niet bij papa werkende) dag een shoot en 's avonds zit ik aan mijn computerscherm gekluisterd om al dat moois te bewerken en alles in de vorm van kaartjes en prints te verwerken. Af en toe ook nog een trouwuitnodiging en geboortekaartje uit men mouw proberen schudden et voila, ik ben weer uren zoet :) Deze week heb ik oa mijn laatste communieshoot voor dit jaar gedaan, tijd dus om dat hoofdstuk af te sluiten. (kan ik eindelijk ook terug aan de trouwreportages beginnen want die hebben er een beetje stil bijgelegen)

Ik denk dat ik alle communiefoto's in één grote post zal verwerken want het foto-posten hier op de blog loopt niet echt meer op schema (ik moet schipperen tussen de ECHT belangrijke dingen (voor klanten dus) en de minder belangrijke zoals, bloggen.

Hmm ja er is heel veel moois te delen. Ik beloof het jullie. Maar voor nu gewoon even zeggen dat jullie allemaal heel erg welkom zijn om fan te worden op mijn facebookpagina. Voor wie nog geen fan was natuurlijk ;-) Ik hou er namelijk volgende week een leuke giveaway om mijn 1-jarig bestaan te vieren. Snel naar daar dus! 1 jarig bestaan wil zeggen: VEEL leuke cadeautjes voor iedereen! :) Ik hoop 1000 fans te halen dus delen zou heel erg lief zijn, zoveel te sneller kan ik die leuke giveaway online plaatsen! :) Onderaan staan knopjes om deze post op twitter en FB makkelijk te delen!

ps. en voor wie liever op blogger blijft, vergeet onze leuke giveway van ollipoppies niet.

Liefs,
Melissa

(de gestructureerde workaholic die dit weekend een feestje voor de boeg heeft! Jan wordt namelijk oud(er) en grijs! olé)
at 11:37 AMComments (3)

3 comments :

Laurein H said...

En ik maar klagen met 3 communicantjes :) Leuk dat je zoveel geniet van je job! Ik vind je laatste werkjes ook beter.. Dus ik zou zeggen: doe zo verder x

melissamilis said...

Ik had er ook 'maar' 5 hoor :) enkel in combinatie met familieshoots en trouws, kan dat gevaarlijk veel worden ;-)

Stiene S. said...

Mooie foto!
Ben benieuwd naar de rest :) x

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires