logo melissa milis

Anoek + Dick | 06 mei 2011 | Say I DO

Anoek & Dick vroegen mij om hun huwelijk te fotograferen en hun huwelijksuitnodigingen te ontwerpen. Het werd me snel duidelijk dat ze samen een super vrolijk en tof koppel vormen. Beiden met interesse in goede muziek en films. Voor dat laatste hebben ze al van in begin een passie want ze hadden één van hun eerste dates in de cinema. Ze keken de film kingdom of heaven, naar hun zegge een niet zo'n fantastische film maar we besloten hun passie, film, toch door te trekken naar de trouwdag zelf als ook naar de uitnodigingen. Ik ging aan de slag en uiteindelijk werd hun uitnodiging een filmaffiche met inkomticketjes voor alle aanwezigen. Meer hierover in een latere post. Ik beloof jullie nog al dat moois te tonen maar dus eerst fotos, terug naar de huwelijksdag zelf.

Het was een prachtige dag in Nederland. Ik ontmoette Anoek bij haar thuis waar ze samen met twee vriendinnen al helemaal klaar stond. Prachtige jurk, mooi kapsel en vrolijke welkom. Ik wist dat het een mooie dag zou worden. Ik kon de first see vastleggen, een emotioneel moment. De locatie voor de shoot werd een cinema en stukje groen in de buurt. We hebben bewust het film thema gehouden... Je zal zien dat ze ook in de attributen op de trouw zelf speelse elementen naar film herleiden. Heel tof gedaan. Ook de vriendinnen gingen verder op het thema met een heuse 'film' rode loper aan de kerk met paparazzi en gejuich.

De avond werd afgesloten met een supertoffe live band en daarna ook een DJ. De vrienden en vriendinnen hadden stiekem een flashmob in elkaar gestoken. Alle vrienden en familie stond op dat moment hetzelfde dansje te doen op de dansvloer, genoeg dus om de boel te doen 'ontploffen'. Wat een prachtig feest.

Anoek & Dick, het gaat jullie goed. En vergeet niet Anoek: 'It's you party and you cry if you want to" ;-)


at 5:23 PMComments (5)

5 comments :

Anoek said...

jaaaaaaaah! De foto's! En wat zijn ze leuk :) :)

Angela said...

Fantastic!

vrouwtje gekruid said...

hiervoor alleen al wil ik opnieuw trouwen met m'n ventje!!!

Anonymous said...

Heel mooi Melissa! -x- Jacinta

Els said...

Wow wat een mooie foto's!! (en leuke mensen erop';))

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires