logo melissa milis

ELLY + DRIES | SAY I DO | 23 & 24 APRIL 2011

Een maand geleden mocht ik aanwezig zijn op de bruiloft van Elly & Dries. Misschien herken je hun nog van de verlovingsshoot die we eind 2010 deden. Het huwelijk werd 2 dagen lang gevierd met zaterdag 23 april hun huwelijk voor het gemeentehuis en zondag 24 april hun 'eigen' ceremonie & feest in de Hongaria te Leuven. Een prachtige locatie die uitzonderlijk kon gebruikt worden voor een trouw door het verlengde weekend met Pasen.

Elly & Dries zijn erg lay-back en dat vond ik super aan hun. Ze lieten mij helemaal vrij in alles wat ik deed. Het heeft mooie foto's opgeleverd, ik heb er slechts een deeltje uitgehaald om aan jullie te tonen maar het was moeilijk kiezen met zo'n mooie tweedaagse...

Geniet ervan!
Elly & Dries, ik hoop dat jullie eeuwig de liefde en warmte voor elkaar zullen bewaren zoals het dat weekend was. Ik vind jullie prachtige mensen, nuchter en stabiel in het leven maar tegelijk ook intens houden van...

Veel liefs,
Melissa
at 11:12 PMComments (5)

5 comments :

Evi Van Hoof said...

Mooie reeks!

Maar ooh, wat hou ik van het rode accentje bij de bruid!
Love it!

xx

Elza D. said...

Weeral prachtig. Internationaal niveau. Gevoelig, fris,...

Marloes de Vries said...

Een prachtige shoot Melissa!

Marina said...

Helemaal wauw en dat terugkomen van dat rood heeft echt iets.
Je kijk door de lens is zo puur, je hebt het gewoon!!!

Smotzy said...

Wat een schitterende foto's van een prachtig paar!! Zoals jij het stel hebt omschreven, zo komen de foto's ook over op het scherm. Complimenten!!!

Thanks4sharinG

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires