logo melissa milis

Vanessa, Jo, Vic & Rune | Familie

Op een heel erg warme dag ontmoette ik Vanessa, Vic & Rune aan de ingang van een natuurdomein. Jo was op dat moment in een warme Renault opnieuw op weg naar hun thuis - opnieuw naar huis idd - want toen ze na een lange rit toekwamen aan het natuurdomein, ontdekten ze dat ze de kledij van Vic & Rune vergeten waren. Dus Jo reed speciaal terug naar huis en dat gaf ons de tijd om het park al even te verkennen, wow, verkennen werd 2 uur lang ronddwalen want wat was het daar groot en mooi en vooral: heel erg warm.

We begonnen alvast met wat foto's van Vic & Rune die zich erg kranig hielden bij dit warme weer en iets later was papa Jo er alweer om ons te versterken. Het was een supermooie dag. Samen rondwandelen in een prachtig domein, bootje varen...
Ik hoop dat ze genoten hebben van hun dag, ik vond het alvast fantastisch om hun te ontmoeten. Vic & Rune zijn prachtig rustige kinderen en Jo & Vanessa mooie, genietende ouders.

Liefste Vanessa, Jo, Vic & Rune, ik wens jullie samen de mooiste familieherinneringen en nieuwe ervaringen toe. Wie weet tot later!

Veel liefs,
Melissa


ps. Vanessa zorgde voor zelfgemaakte kledij tijdens de shoot. Benieuwd? Volg haar op haar blog!

at 6:45 PMComments (7)

7 comments :

Marina said...

De foto's zijn zo mooi, zo veelzeggend en liefdevol. Wat kan een gezin warmte en schoonheid uitstralen. En het domein doet me denken aan Pyenbroeck in Wachtebeke. Als het dat is kan ik me voorstellen dat jullie lekker konden verkennen, ik doe het vaak met de fietsomdat het zo groot is.

Kreatita said...

Hele mooie foto's, en ze zien er allemaal lekker fris uit, ondanks het feit dat het zo'n warme dag was :)

SophieSweetVintage said...

Wat maak je toch een prachtige foto's! Hele mooie serie :)

vrouwtje gekruid said...

Inderdaad, dit is Puyenbroeck. We gaan er zeker nog eens terug om de rest van het park te zien, want we hebben maar een klein deeltje gezien van het park!

En de foto's zien er in het groot nog prachtiger uit! Ongelooflijk merci, Melissa. Wij hebben echt genoten van deze fantastische dag en van jouw gezelschap!

Ester said...

Wat een liefde!

severien said...

Argh, al die leuke kindjes en gezinnetjes.. Mijn moederinstinct begint zo net iets te hard te roepen bij het bekijken van die mooie foto's. :)

Anonymous said...

Supermooie foto's!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires