logo melissa milis

Laura + Leon | Verloving | Rockanje (NL)

Dit weekend was ik een heel weekend in Nederland te vinden. Vrijdag had ik een trouw in Utrecht en zaterdag een shoot in Rockanje. Jammer genoeg viel die laatste letterlijk en figuurlijk in het water. Toen we aankwamen in het badhotel Rockanje, waar we voor dat weekend een appartementje gehuurd hadden, leek de zon er nog door te komen maar toen Laura & Leon aankwamen en we de shoot wilden starten, begon het te regenen en waaien. En het zag er niet naar uit dat het zou stoppen. We besloten het maar op te geven. Jan en ik keerden terug naar het hotel, Laura & Leon terug naar huis. De hele namiddag en avond heeft het geen seconde droog geweest. Vreselijk weer voor een fotografe dus.

Zondagochtend leek het weer wat beter te zijn en besloten we het opnieuw een kans te geven. Kledij droog, hoofd leeg, op naar het strand. Toen ik hun stond op te wachten en de eerste druppels weer naar beneden vielen, kon ik het wel besterven, niet opnieuw? Uiteindelijk bleef het op 2 buien droog en konden we de shoot afwerken. Toen ik één voet in de auto zette om naar huis terug te keren, was de regen er alweer, en het is blijven regenen tot vandaag.

Zomer?

Anyway, blij dat ik deze toch kan delen. De verlovingsreeks van Laura & Leon die binnen twee weken zullen trouwen. Laura een mode-fanaat en blogster, Leon een wielrennen-fan. Samen zo schattig... kijk zelf maar!


ps. Laura & Leon, bedankt om mee te werken in dit gure weertje! We duimen voor meer zon op jullie trouwdag!

Veel liefs,
Melissa
at 7:01 PMComments (1)

1 comments :

Laura said...

We zijn zo blij met het eind resultaat! Echt super bedankt en tot snel!
Liefs Laura

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires