logo melissa milis

LIESBET + STEFAAN | 25 juni 11 | Yes, we do!

25 juni was een koude dag, met in de ochtend ontzettend veel regen en tegen de namiddag gelukkig droog maar o-zo koud weer voor de tijd van het jaar. Ik ontmoet Liesbet & Stefaan aan het stadhuis van Gent, waar ik hun trouw volg en daarna hun mooie viering op de feestlocatie als ook hun gezellige receptie en feest. Liesbet is zelf grafisch ontwerpster (net als ik van opleiding) en ze had alles tot in de details geregeld, prachtige trouwuitnodigingen, kaartjes, origami-vogeltjes, versieringen. Jammer genoeg was de viering buiten en door het koude weer was het rillen geblazen, ook voor de bruid. Toch heeft ze dapper vol gehouden onder de tent en even later waren ze dus man en vrouw. Ik kijk op naar Liesbet haar volwassenheid in "grafisch vormgever" zijn en Stefaan kan zingen en gitaar spelen dat het een lieve deugd is. Wat een intense, liefdevolle dag was het, ondanks het weer, had ik een warm hartje om naar huis te vertrekken die dag.

Liesbet & Stefaan, nogmaals proficiat met jullie huwelijk en binnenkort met jullie kleine ukkepukje! :-)

at 6:06 PMComments (2)

2 comments :

Marloes de Vries said...

Wat een prachtige foto's weer Melissa! Ik kan er niet over uit hoe mooi jouw foto's altijd zijn.

Liesbet said...

En wat een lieve, professionele, je-op-je-gemak-stellende fotografe is Melissa. Wij kijken al uit naar een volgende shoot... mét ukkiepuk!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires