logo melissa milis

Workshop met Feather Love Photography - 09/09/11

Groot nieuws hier! Enige tijd geleden deelden Femke Leemans (van Me & My Ego) en ik de magische woorden dat we heel erg graag een workshop zouden doen hier in België met een goede fotografe zoals die enkel in Amerika (sorry maar het talent daar is toch wel groots) te vinden zijn. We hadden beide Noa van Feather Love Photography op het oog en besloten het gewoon erop te wagen, nu enkele maanden laten zijn we beiden heel erg trots om jullie voor te stellen: een echte Amerikaanse fotografie workshop maar wel in hartje België! Wie had dat kunnen dromen of denken?


Meer info?

Voor wie? Fotografen (professioneel of semi-professioneel, welke branche maakt niet uit)
Wanneer? 09 september 2011
Waar? Halle (België), bij Femke's ouderlijk huis.Hoeveel kost dat? 500 euro voor de ganse dag (workshop, eten en drinken inclusief) Een factuurtje is mogelijk voor de boekhouding!

Wat?

Een hele dag workshop met de focus op 'wie ben jij als artiest? Hoe blijf je innovatief en geïnspireerd? Wat wil jij en wat willen je klanten? Hoe breek je de regels en hoe maak je van jezelf een merk?' Na deze 'talk' doen we ook een shoot ter plaatse...


Wie is Noa?


Noa is het creatieve brein achter Feather Love en al enkele jaren steengoed fotografe in Amerika, ze is vooral bekend om haar 'eigen stijl', iets wat uiteraard superbelangrijk is in de trouwbranche. Een tijdje geleden fotografeerde ze onder andere de trouw van Emily Deschanel (bekend van oa Bones, zusje van mijn favoriete stijlicoon Zooey Deschanel).Ze doet veel workshops in Amerika maar zal dus nu ook naar Belgie (en Londen) komen. Om jullie in de stemming te brengen hier wat links naar fotografen die al een workshop van haar volgden! *spannend!

- Kristingennaphotography
- Flowerchildphotography
-Flutterglass

Niet enkel Noa van Feather Love zal er zijn maar ook de gast Emma Case, een Engelse fotografe komt jullie wat vertellen.

Verder: breng je camera mee en wat notitiemateriaal! Tot dan!Nog vragen?

Mail mij op dit adres: info(at)melissamilis.com!

Graag inschrijven?

Dat kan hier: http://www.featherlove.com/blog/feather-love-artist-workshops/
Wees er snel bij, de boekingen gaan snel en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen!
Je kan nog inschrijven tot 15 augustus (als de plaatsen volzet zijn, sluiten we vroeger af)

Veel liefs,
Melissa


(zo ontzettend zenuwachtig voor deze workshop!)
at 2:32 PMComments (1)

1 comments :

SophieSweetVintage said...

Wow, haar stijl is echt prachtig! Wat een superidee van jullie :D Ik ben hééél benieuwd hoe dit gaat zijn. Ik val niet echt in de doelgroep. Misschien een keertje een beginnerscursus doen? Have fun in ieder geval!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires