logo melissa milis

anouk, frederik, elise & julie | we are family

Een prachtige herfstdag, ik ontmoet Anouk en Frederik met hun twee lieve dochters Elise & Julie hier in de buurt voor een fotoshoot. Al maanden hebben ze ondertussen gewacht maar door slecht weer werd de shoot telkens opnieuw uitgesteld. Toch was het eindelijk zover en wat hadden we die avond prachtig zonnig weer. We hebben genoten. Misschien ken je Anouk, Frederik en Elise nog wel van een andere shoot.



Toen ik pas met fotografie begon was Anouk één van de eerste die ik fotografeerde met kledij van Fragile. We deden toen een mini-shoot op het strand, Anouk was op dat moment 37 weken zwanger. Nu, 1,5 jaar later is Julie al zo groot, wat gaat de tijd snel en wat fijn om te zien hoe die twee zussen samen de wereld aankunnen.

Ik vond het fijn om hun terug te zien, deze keer met 4 en hoop dat we elkaar in de toekomst blijven ontmoeten. Anouk en Frederik zijn superlieve ouders maar ook nog altijd een prachtig koppel. Kijk zelf maar...

Veel liefs
Melissa




ps. vergeet niet mee te doen aan de giveaway, je kan nog enkele dagen meedoen voor een t-shirtje of een riem!
at 5:33 PMComments (4)

4 comments :

Jenneke said...

Melissa, ik bewonder keer op keer je werkelijk SCHITTERENDE foto's maar heb nog nooit een reactie achter gelaten.
Na het zien van deze foto's vond ik het hoog tijd om je te vertellen dat ik je werk echt fan-tas-tisch vind!!!

XXXJenneke

Anonymous said...

Nogmaals bedankt voor de mooie foto's en lieve woorden !

Liefs
Anouk en co

melissamilis said...

Dankjewel Jenneke, dat is altijd heel erg lief en fijn om te horen! Ik heb je blog even bekeken en wat maak jij ook mooie dingen! Leuk je hier te ontmoeten

Anouk (en co ;-)) - dankjewel, het is ontzettend graag gedaan!

Janina Modaal said...

Superknappe foto's!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires