logo melissa milis

Liesbeth + Steve | said we do

Oh wel, er moest een eind komen aan het trouw-seizoen. Liesbeth & Steve sluiten het rijtje af en daarmee staan alle trouwfoto's van 2011 op de blog. Liesbeth en Steve waren zo relaxt op hun trouw, we genoten eerst van wat tijd bij hun thuis met hapjes en drankjes en reden dan rustig naar het stadhuis waar ze trouwden. Alhoewel het immens koud was die dag hadden we toch het geluk om de avondzon (ja hoor, het is avond om 16u in de winter ;-)) te catchen tijdens de shoot. Na een koude foto-sessie (chapeauuuuuu hoor Liesbeth en Steve!) was het tijd voor lekker eten & een gezellig feest in het boothuis. Geniet van deze reeks want het trouwseizoen start pas eind maart opnieuw ;-)

Dankjewel Liesbeth & Steve dat ik er mocht bijzijn op deze mooie winterse maar toch ook warme liefdevolle dag. Ik heb genoten... en hoop dat jullie ondertussen een mooie huwelijksreis achter de rug hebben!

Veel liefs,
Melissa


at 5:25 PMComments (1)

1 comments :

Anonymous said...

Wat een mooie foto's!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires