logo melissa milis

BOUWEN | hoe het begon

Voor al wie nieuw is op de blog: sinds november 2011 schrijven mijn verloofde Jan en ikzelf over ons bouwavontuur. Rechts kan je in het menu klikken op " WIJ GAAN BOUWEN " indien je onze bouwgeschiedenis opnieuw wil lezen! Sit back, relax and feel at home. Jan & Melissa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sinds een paar maanden hebben we een bouwgrond in Blauberg (een klein boerengat in de kempen waar Melissa opgroeide) Op die bouwgrond moet uiteraard ook een huisje komen en dus gingen we op zoek naar een creatieve architect. Modern maar met een vintage, gek twistje. Niets te strak en ook wel warm en gezellig in een moderne omgeving.Een architect kiezen bleek een moeilijke opdracht te zijn maar na lang wikken en wegen hebben we hem uiteindelijk gevonden en gekozen! Met volle goeie moed reden we woensdag richting Antwerpen om daar het contract te gaan tekenen.

De dag ervoor hebben Melissa en ik nog een late-night brainstormsessie gehouden over wat we nu wel en niet willen. Niet gemakkelijk om je dromen in een aantal puntjes neer te pennen maar gelukkig hadden we ook een uitgebreide collage gemaakt met inspiratie. Dat bleken de architecten die we gekozen hebben wel te appreciƫren. Ik denk dat ze goed weten waar we naartoe willen en dat stemt me heel gelukkig.
De volgende weken houden ze zich bezig met het voorontwerp. We zijn super benieuwd wat het architectenbureau ervan gaat maken maar we zijn er zeker van dat het een pareltje wordt!

Meer over de architecten, het plan en onze inspiratie in een volgende blogpost.
En zo staat mijn eerste blogpost ook online, more to follow uiteraard, volgende keer is Melissa terug aan de beurt :)

Jan
at 10:09 PMComments (6)

6 comments :

Anonymous said...

allemaal superspannend, wij zijn alvast heel beniewd naar wat het gaat worden !
gegroet! stijn en eline

Sieselaajn said...

Super leuk dat jullie ons de kans geven de boel een beetje te volgen. Meekijken met anders lief en leed blijft toch stiekem leuk.
Hier nog geen bouw, maar een ver-bouw, als je de amateuristische foto's kunt verteren kan je hier (http://sieselaajn.blogspot.com/p/toekomstige-huize-sieseslaajn.html) meevolgen.
Succes op jullie ontwerp-pad!

melissamilis said...

Leuk, ik ga meteen is checken naar jullie perikelen ;-)

joppe said...

Wat leuk en spannend allemaal. Wij kochten 17 jaar geleden een oud huis dat we verbouwden. We zijn er heel blij mee. Maar het is nog steeds niet helemaal klaar. En om de zoveel jaar sta ik klaar met de verfborstel en dan krijgt alles een ieuwe kleur! En ondertussen is de badkamer aan vernieuwing toe. Ik ga jullie volgen!

Fotografie Ilse said...

Leuke fotocollage van jullie uitstap naar Antwerpen! Succes nog met de bouwplannen!

Naadjes en draadjes said...

Oh, dan worden jullie bijna-geburen. Wij wonen in Bergom, in een net verbouwd huis. Het is nog niet helemaal klaar, maar het is wel van ons en stap voor stap werken we verder. Veel succes. Ik ga hier zeker regelmatig komen piepen.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires