logo melissa milis

DOERAK | Summer 2012Een tijdje geleden had ik de eer om gaan samen te werken met het kledingsmerk Doerak. Mijn eerste shoot was er eentje voor de zomercollectie van 2012. Ondertussen zijn we achter de schermen al bezig aan de wintercollectie. De eerste testbeelden zijn genomen en in maart doen we de ganse collectie. Hierbij enkele foto's van de zomer + een idee van hoe de zomercatalogus eruit ziet. Dikke dankjewel aan de grafisch vormgeefster Vanessa om er zoiets mooi van te maken! Wie er niet genoeg van kan krijgen, bezoek zeker ook hun website voor meer foto's! Ik ben heel erg blij dat ik mag samenwerken met een kledingsmerk dat openstaat voor ideetjes & dat ik ook eens heb mogen proeven van editorial/fashion shooting. I love it. To be continued...


Veel liefs,
Melissa


at 4:42 PMComments (3)

3 comments :

Anouk said...

Wat gaaf! Ik ben fan van jouw foto's, wat leuk om zo'n shoot te mogen doen!

Lies said...

Wauw!
Ik vind eigenlijk al je foto's superleuk, maar hier ben ik toch heel erg van onder de indruk! You've got talent! Maar dat wist je vast al :)

Lie(f)s.

Elisabeth said...

Je word zo vrolijk van deze foto's,je vergeet meteen dat er buiten nog sneeuw ligt.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires