logo melissa milis

Liesbeth + Ief | Maternity

Het was een koude week, dat zal je ook wel zien aan de foto's (ondanks de prachtige zon op de achtergrond die superveel moeite deed om ons toch wat warmte te gunnen!) ;-) Ik reed woensdag naar Blaasveld voor een zwangerschapsshoot met Liesbeth & haar partner Ief. We zijn samen wat rond gereden door de buurt op zoek naar leuke plekjes en zo zijn er wel wat in Blaasveld... zelfs ik, de onsportiefste mens ter aard, kan begrijpen dat Liesbeth & Ief houden van joggen in deze buurt. Ief, een piloot van opleiding, nam zijn gitaar mee (oh smelt, wat vond ik het ineens jammer dat ik die lessen gitaarles heb opgegeven een tijd geleden) en speelde tijdens de shoot wat mooie noten voor ons. Na een mooie rit en wat wandelingen door Blaasveld was het ondertussen donker aan het worden en reed ik opnieuw naar huis, met in gedachten een kleine jongen of meisje bedenkend in dat prachtige wiegje dat ze in de woonkamer hadden staan. Of het nu een jongen of meisje zal zijn, een prachtige naam zal het hebben. Ik ben het zeker.

Lieve baby, je mama geniet enorm van haar zwangerschap (wat doe je dat nu al goed daar!) en je papa is denk ik superbenieuwd naar je, wellicht neemt hij je nog wel mee op leuke reizen (en mag jij knufje vervangen op al die vluchten!). Het gaat je goed! Denk aan mij daar hoog in de lucht binnenkort!


Veel liefs,
Melissa


at 9:14 PMComments (8)

8 comments :

Flavie said...

heel mooi, maar bij sommige foto's kreeg ik wel den bibber van de kou

melissamilis said...

Wij hebben ook staan bibberen hoor :-)

Ief said...

Naast mij zitten er hier twee nog altijd verder te brrrribbbbberen lol. Super mooi (de foto's :-)).

melissamilis said...

Super mooi koppeltje (of moet ik zeggen met drietjes) wil je zeggen Ief ;-) -> niet te hard bibberen hoor!

Lies: said...

mmmmoooi...en zo romantisch! daar kan die geforceerde valentijn langs geen kanten tegen op!

Lies: said...

ps... ik krijg het hier juist helemaal warm van ;-)

La fille Hella said...

Zo mooi, ik zie u foto's zo graag :-)

Kathleen said...

Wooooow! Zooooo mooi, die foto's! En idd ook een supermooi koppel, die vast de superbeste en mooiste baby van de wereld krijgen!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires