logo melissa milis

Melissa + Pieter & kids

Zaterdag was een uiterst miezerige en regenachtige dag, toch stond er die late namiddag een shoot op de planning. Melissa (jeej voor naamgenoten) had mij gevraagd om een shoot te doen van haar gezin tijdens een weekendje naar een B&B in de buurt. Zaterdag was het dus zover. Ik ontmoette haar 2 prachtige dochters (u ziet het goed, een kei schattige tweeling), haar man en ouders. Het was een leuke namiddag/avond in een warm en prachtig gezin. Marthe & Cato waren echte schatjes, zo wil ik er later ook twee in huis :-)

Dankjewel Melissa, ik vond het zo mooi om er voor een halve dag bij te zijn! Hopelijk hebben jullie een prachtige dag gehad vandaag in Mechelen!


Melissa

at 9:58 PMComments (5)

5 comments :

Marie said...

Wat een mooie kindjes!

Mel said...

Nogmaals heel erg bedankt, Melissa! Wij vonden het heel fijn zaterdag en het resultaat mag gezien worden... We zijn superblij met de foto's!!!

Groeten,
je naamgenoot Melissa

Anonymous said...

wat een mooie snoetjes! en wat hebben ze mooie schoentjes aan! nietedoen! x Joke

Tine Swijns said...

prachtige kleuren...

Marrit said...

Wauw, ook prachtig. Ik ben fan van jouw blog en werk. Prachtige kinderportretten!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires