logo melissa milis

Gwendi + Jan-Pieter | said we do | Tervuren


Terwijl ik dit schrijf liggen de batterijen alweer op te laden voor een nieuwe huwelijksdag morgen (ontzettend opvallend hoeveel mensen elkaar het JA-woord geven seg! :-)), enkele weken geleden mocht ik de grote dag van Gwendi & Jan-Pieter nog van dichtbij volgen. Gwendi, een superlieve en relaxte bruid, mailde mij enkele weken voor het huwelijk met het fantastische nieuws dat ze al een tijdje zwanger was maar het nu ook tegen iedereen had verteld en de fotografe dus ook moest volgen met het te weten komen van dit leuke nieuws. Op haar huwelijksdag zou ze immers al ver in de zwangerschap zitten en een buikje zou dus wel eens zichtbaar kunnen zijn in dat prachtige kleed van haar!


De huwelijksdag zelf was enorm koud (je kan het je nu amper voorstellen met die zonnige dagen maar bevriezen dat we gedaan hebben die dag!) Gelukkig was er ook veel "warmte" aanwezig door alle superlieve familieleden en vrienden die Gwendi en Jan-Pieter verrasten met een zelfgeschreven nummer, een filmploeg die de ganse dag kwam filmen (ook te zien op de foto's ;-)) en heel veel plezier en gelach de ganse dag door. Ondanks de regen en wind, dus toch een dag om van te genieten, hopelijk hebben ze dat gedaan, met hun "drie-tjes" en volgen er de komende weken nog veel meer mooie momenten om samen van te genieten, ik wens het hun van harte!
Veel liefs, Melissa


ps. de huwelijksuitnodigingen en ander drukwerk voor hen werden ook door mij gemaakt, kan niet wachten om het met jullie te delen :-) later!
at 7:14 PMComments (1)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires