logo melissa milis

Natalie + Bart | said we do | Cadzand

Trouwen op het strand? Veel romantischer dan dat zal het niet worden denk ik. Toen Natalie mij mailde om te vragen of ik hun huwelijk wou vast leggen was ik dan ook super enthousiast. Eigenlijk was ik die dag al bezet dus ik moest met spijt in het hart afzeggen. Enkele weken later mailde Natalie mij opnieuw dat ze echt niemand anders konden vinden en ze met een bang hartje toch nog eens wou horen of ik echt niet op één of andere manier aanwezig zou kunnen zijn of toch ineens wonderbaarlijk vrij was die dag ;-) - raar maar waar, had het koppeltje dat ik die dag genoteerd had, enkele dagen ervoor, van datum moeten veranderen en dus was ik toch beschikbaar! :) Ik ben zo blij want deze dag had ik voor geen geld van de wereld willen missen.



Na een shoot op het strand, hebben we een prachtige ceremonie gedaan in een strandhuis waar Natalie, Bart, Lilly (hun dochter) en Luuk (hun zoon), vaste klant zijn. Ze hebben zelf een klein huisje in Cadzand, en komen elke keer ze aan zee zijn langs in het strandhuis. Nadat Natalie ook nog is op datzelfde strand ten huwelijk gevraagd werd, was het heel duidelijk dat hun grote dag ook daar zou doorgaan. Na de prachtige ceremonie was het tijd voor "tromgeroffel", het meest coole dat ik ooit gezien heb (en kiekenvel dat ik had ;-)). Het was HET ingrediënt om hun trouwdag goed in te zetten want na een lekkere BBQ ging het dak eraf. Het was een zalige dag... Kijk zelf maar eventjes mee!



at 12:52 PMComments (1)

1 comments :

Floor Kik-Heerebout said...

Het was in een woord GE-WEL-DIG!!! Blij en trots om hun babs te mogen zijn!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires