logo melissa milis

GIVEAWAY JULI {Kidsdinge}Vandaag kan je deze superleuke plaatjes winnen, weggegeven door Kidsdinge, een hippe, online webshop. Het zijn kaartjes die je zelf kan invullen met datum en daarna kan gebruiken om de belangrijke mijlpalen in de eerste jaren van je baby vast te leggen. Zo vergeet je nooit wanneer hij voor het eerst naar je lachte, wanneer hij/zij mama zei en hoe klein hij/zij was op elk moment.

Geschikte giveaway voor je?

Hoe meedoen?

- vertel ons wat jullie het leukste product vinden op kidsdinge
- deze GA delen en fan worden op FB, eigen blog of twitter is telkens 1 kans extra
- hieronder een comment plaatsen met daarin de antwoorden op de 2 bovenstaandeDe winnaar zal bekend gemaakt worden op 16 juli 2012. Veel succes


ps. fan van Kidsdinge? Bekijk dan ook even hun facebookpagina en hun Pinterest!at 4:25 PMComments (23)

23 comments :

Cindy Van Briel said...

Deze kaartjes zijn het allerleukst natuurlijk! Had ik ze al maar eerder ontdekt! Maar no worries, er zijn vast nog wel kaartjes die passend zijn voor ons Hebe! So, bring it on! Dank u wel ;-)

Miss and Mrs. said...

Ik heb moeite moeten doen om iets te vinden dat even leuk was als deze kaartjes. Maar de magnetische weekkalender vind ik ook héél mooi! Merci om me deze site te laten leren kennen, hij gaat bij mijn favorieten! :-)

Nowelja said...

Ooh, deze kaartjes staan al laaaang op mijn verlaaaaanglijstje! Astor is nog net klein genoeg om er mee te beginnen! En mijn favoriet product: sinds we een zoontje 'Wolf' hebben, word ik vrolijk van al de wolvendingeskes van 'tes fou louloup'...

Tante Kaatje said...

De kaartjes zijn super! Ideaal voor baby nr. 2!
Ben ook dol op de roze opbergdoos picknick Mouk!
Ik heb de GA onmiddellijk gedeeld op FB!
Nu duimen!

Eline Du Mongh Photography said...

De kaartjes vindt ik heel leuk, en ik zal het posten op twittr

Anoek said...

ooh wat schattig. Ik ben dan wel zelf nog geen (bijna) mama, maar een hele goede vriendin is begin augustus uitgerekend en dit zou ik wel een heel mooi kraamcadeautje vinden.
De site ziet er heel vrolijk uit. Ik vind de wenskaarten vooral erg leuk: de biker Nijlpaard is tot nu toe favoriet. En het walvis melamine bord, ook super leuk!
Gedeeld op facebook.

Griet Severeyns said...

Veel toffe dingen gezien. Ik vind de snormagneten geweldig!! Leuke ontdekking ook deze site! Deze zet ik meteen bij mijn favoriete!! ;-)

Lily said...

Deze kaarten zijn gewoonweg het leukst!
Ik deel op FB!

Mino Paper Sweets said...

Wat een leuke shop met heeeeel veeeeel leuke spullen voor de kleintjes... Maar het chocoladeboek voor de mama's vind ik nog het allerleukst :-) Wordt zeker gedeeld op fb & twitter! liefs, Liesbet

Anonymous said...

Wauw, eigenlijk vind ik deze kaartjes het allercoolste, maar de bromtol wil ik ook wel aan onze speelgoedcollectie toevoegen. Ik word fan en deel op FB.
Duimen maar dat ik mag winnen! x eline van houdt

SophieSweetVintage said...

Oh, wat een superleuke kaartjes! De eerste give away met babyspulletjes waaraan ik meedoe nu ik in verwachting ben hihi. Deze kaartjes uit hun webshop vind ik echt geweldig :D

inie said...

voila, ik ben fan!!
en wat ik het leukste vind... moeilijk te zeggen want veel leuke dingen!
Wat ik erg leuk vind is de grote bromtol. Dat is toch wel een beetje jeudgsentiment!!

Lynnie Minh said...

okie mijn favorieten van Kidsdinge zijn de snormagneten, de pennenzak met mini huisjes en het konijntjes springtouw waar ik vermoedelijk zelf niet meer inpas. ;)

Ik heb het bericht gedeeld op de facebookpagina van mijn blog paperpigeon.be en dus ook op twitter. Ik volg je ook op facebook.

ties. said...

Ik vind deze kaartjes echt heel mooi. Zeker één van mijn favorieten naast de nesting dolls en de melamine bordjes ...

Gedeeld op facebook, twitter en mijn blog.

NéNé VN said...

Die originele nesting dolls animal Ingela zouden perfect passen in de dierenwereld waar onze Jos in zal slapen... Alvast 1 item dat zeker op de geboortelijst komt te staan!

Lies(je) said...

Ik vind het zo goed als onmogelijk om 1 favoriet te kiezen van Kidsdinge! Zoooo veel leuks!
De activiteitenknuffel "papa beer" vind ik wel superschattig.

Ik deel de giveaway op facebook en mijn blog.

Sandra Derycke said...

Ik vind dit juwelensetje absoluut mijn favoriete item op julllie mooie site: http://www.kidsdinge.com/index.php?item=schattige-juwelenset-fleur-des-bois&action=article&group_id=9&aid=643&lang=NL.
Mijn dochter wil de deur niet meer uitkomen zonder ketting of armbandje! :-)
Ik heb jullie actie ook gedeeld op fb! Nu duimen maar!!!

S. said...

Amaaaai, zo cool joh! Ik heb het gevoel dat mister BOB mijne naam uit zijne toverhoed gaat trekken!
Wat ik superleuk vind, zijn de snor magneten en de poster 'sterke circus man'en eumh de stoere trekpoppen. Ben blij dat ik die site heb leren kennen! En als niet win, bestel ik die kaartjes gewoon lekker zelf :)
(gedeeld op fb!)

Inge @ SimplyFabulousChic said...

Zo grappig! Ik was deze milestone kaartjes laatst tegengekomen en vond ze zo schattig, dat ik ze misschien wel cadeau zou willen doen aan de mama van mijn metekindje. Of mezelf. ;-) Dus de kaartjes zijn zeker mijn topfavoriet natuurlijk, alhoewel ik de poster animal party op Kidsdinge superleuk vind voor in mijn zoontje zijn slaapkamer! En hun postkaartjes zijn ook zo lief... (ik kan gewoonweg niet kiezen)
Leuke giveaway! Ik duim alvast dat ik mag winnen! ;-)

Elle et Moi said...

Deze kaartjes zijn gewoon de max! Zo'n super ideetje, jammer dat ik dit nog niet langer kende!
Maar wat mijn kindjes ook supergraag van de site willen: nesting dolls animal. Prachtig gewoon. Ze konden eigenlijk niet goed kiezen ...
Ik ben fan en heb gedeeld op facebook!
groetjes
Joke

Anneke said...

Deze kaartjes zijn uiteraard al meer dan de moeite waard maar ik ben al een tijdje 'fan' van de Nesting Dolls animal van Ingela. Super cute!!!
Gedeeld op facebook (heb geen blog of twitter).
xxx

Nancy De Poorter said...

Ik zal ook eens meedoen aan een give-away. Ik heb geen kleintjes meer, maar wel vriendinnetjes aan wie ik dit cadeau kan doen. Het vriendinnetje in kwestie weet wel over wie ik het heb :-)
Lievelingsartikel op de site: het bord met het kale hoofd op, om de mijnheer een mooi broccolikapsel te geven.

Nancy De Poorter said...

En ik heb gedeeld op fb.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires