logo melissa milis

Onze huwelijksreis plannen...

De huwelijksreis, we zullen daar mee beginnen. Wat een gedoe - want OH-zoveel keuze is er! Alhoewel toen we al die exotische bestemmingen zagen leek het zo wel, tot we de weersvoorspellingen voor juni/juli erbij namen, dan konden we serieus gaan schrappen, overal leek het wel regenseizoen... behalve in Bali dan :-)



Ja hoor, 2 weken lekker relaxen in Bali. Onze portemonnee is leeg maar ik vind dat Jan en ik dit oh-zo verdiend hebben... de laatste 3 jaar - sinds het starten van mijn eigen zaak - heeft zowat elk weekend in teken gestaan van anderen hun huwelijken, tijd om dat van mij ook te vieren met een zalige reis. Het is de ideale combi van relax & sightseeing (want teveel zien is niets voor ons maar teveel op ons gat zitten ook niet ;-))



Wie is er al in Bali geweest? Wie heeft er tips? We zijn heel benieuwd.

Veel liefs,
Melissa

at 8:30 AMComments (9)

9 comments :

Mi Joya said...

Ooooooo, ik kom net terug uit Azië, Thailand was mijn bestemming, en bij het zien van deze foto's gaat mijn hart alweer wat vlugger slaan. Bali deed ik nog niet, maar de natuur ziet er al even schoon uit!!
Het regenseizoen moet je voor bepaalde bestemmingen met een korreltje zout nemen, soms is het maar een hevige bui van 20min en de rest van de dag weer mooi weer... Je zoekt best even weerberichten op van de specifieke streek waar je wil heengaan. Of wat ik ook soms doe is op tripadvisor beoordelingen lezen van mensen die ook in die periode in die streek geweest zijn, kan je ook soms al veel uit halen..
Alvast veel plezier met het zoeken en boeken :) Ik krijg ook alweer kriebels....

Maartje said...

Hmm, ik ben twee jaar geleden naar Bali geweest en dat was een dikke tegenvaller. Het is er enorm toeristisch, om de meter vraag iemand je of je iets wil kopen/ huren/... en als je de prijzen niet kent betaal je het dubbele of zelfs nog meer van wat iets werkelijk waard is.

Ubud was wel nog de moeite. Een fiets huren en langs de rijstvelden gaan fietsen is daar wel een aanrader.
Het openbaar vervoer is er niet alles, maar je kan er heel gemakkelijk een auto en chauffeur huren (zoek alleen even opvoorhand richtprijzen op). Zeker voor langere afstanden zijn deze goedkoper dan de taxi.

Annelies said...

Wij vertrekken 1 juni voor een kleine rondreis van 14 dagen. We zijn nog volop last-minute een route aan het uitstippelen met actie, ontspanning, mooie natuur en hier en daar ook wat toeristische attracties :-)

Tegen eind juni kan ik je vast meer vertellen, als het dan nog niet te laat is.

Groetjes,

dé tafel-Annelies van bij An

Linda Delsing said...

Net een week terug uit Bali, mijn 2e keer. Tis er heerlijk!!! Lieve mensen, lekker eten en alles is zo fotogeniek...
Aanrader is Ubud en omgeving, wij zaten daar in 2 hotels van Komaneka, erg luxe en een echte verwennerij!
Ga niet naar Kuta/legian/seminyak te toeristisch. Heb je tijd, maak een tripje van een paar dagen naar 1 van de Gili eilanden aan de kust van Lombok!! heel veel plezier, maar dat komt goed in Bali..

kelly said...

bali is top!! idd al heel toeristisch maar als je van het platgetreden pad wijkt kom je nog heel mooie plekken en lieve mensen tegen.. kuta is absoluut de toeristentrekpleister waar je zeker geen heel verlof wilt rondhangen. maar ik vond het wel een goede uitvalsbasis op t einde van de reis wegens dicht bij de luchthaven en om nog wat laatste uitstapjes met de brommer te doen (dagenlang in kuta blijven is om zot te worden denk ik. maar er een 3-tal nachten slapen en met de brommer naar uluwatu, tempels etc rijden is wél tof!)
mijn bali-tipjes staan hier:
http://www.atripdownkellylane.blogspot.be/2011/01/indonesie-tips.html
ben al benieuwd naar je foto's :)

Unknown said...

Hello,

I do not understand the text, but i could see some photos, it's Bali, Indonesia, right?

It's my country...

Best regards,

Wisnu
http://www.wisnusadventures.com

melissamilis said...

Oh Annelies, ja dat mag je zeker! Heel benieuwd :-)

Jose said...

Wij zijn er vorig jaar geweest. Ubud is heel mooi, fietsen door de reisvelden is echt een aanrader! Wij zijn met Banyan tree bike tours gegaan, erg leuk en de gids is tijdens onze reis een goede vriend geworden.
Ook Gili air was een prachtig eiland even helemaal tot rust.

Geniet ervan!!

Harmke said...

Wij zijn onze honeymoon naar Bali ook aan het plannen. Sanur, ubud, gili en dan weer ergens een nachtje op de terugweg. Dat gaat het zo ongeveer worden. Maare is die ongelofelijk mooie foto ook van een resort op Bali???

Groetjes
Harmke

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires