logo melissa milis

READ // Februari 2014

Nog net op de valreep een boekenlijst voor februari (god, wat vliegen de maanden om!). Deze maand een allegaartje van boeken die ik aan het lezen ben, graag wil lezen en dus op mijn verlanglijstje staan of er gewoon te gek uitzien en ik moet hebben :)1. Water & Salt - your healers from Within
Water en zout als 'geneesmiddel' voor allerlei kwaaltjes, of over hoe we veel te weinig natuurlijk water consumeren of toch net teveel? Een interessant boek voor iedereen die huis, tuin en keukenweetjes graag gecombineerd ziet met (alternatieve, natuurlijke) geneeskunde.

2. Morocco
Een reisgids over Marokko zal ons van pas komen want in Mei hebben we een destination wedding op het menu staan (yay! :-)) - we blijven nog een paar dagen 'plakken' en hopen nog wat van het land te zien op die vrije dagen.

3. A Place Called Home
In maart starten we eindelijk met onze bouw (dat had ik je al verteld) en dus tij om ook weer die inspiratieboeken boven te halen. Kan niet wachten om te gaan inrichten.

4. Food From Plenty
Als er maar eten is... toch? :-)

5. De Dip
Toegegeven, een zaak runnen is niet altijd rozengeur en maneschijn, ook al zijn we goed in het verbergen van al die dipjes (op welk vlak dan ook) door enkel moois te tonen via facebook, twitter en pinterest. Dit boekje lijkt mij dus goed om eens te lezen.

6. Leve De Vrijheid
In dezelfde categorie (be happy, feel happy) is dit book er ook eentje. Over waarom we allemaal niet in hetzelfde rijtje moeten lopen en best ook eens gek mogen doen. Blijkt uiteindelijk allemaal nog niet zo gek als het lijkt.

Liefs en veel leesplezier,

Melissa
at 2:25 PMComments (0)

0 comments :

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires