logo melissa milis

Every Wedding is an Adventure | DAY 1Bijna 6 maanden geleden had ik de kans om naar Italië te vliegen en de "Every Wedding is an Adventure" workshop mee te maken van de fantastische fotografen Nirav Patel en Ed Peers.De dag begon heel vroeg op de luchthaven. Samen met Wesley stapte ik in het vliegtuig richting het Como meer om op de luchthaven Sjoerd uit Nederland mee te nemen & samen verder te rijden naar ons airbnb stulpje dat we geboekt hadden. De tijd doden - hoe kan het ook anders - deden we door wat portretjes van elkaar te maken in de zonovergoten luchthaven. Yes!
De eerste dag zaten we - heel lang en onwetend omdat we niet wisten dat er tickets genomen moesten worden om een auto te huren - te wachten op een luchthaven vloertje, reden we rondjes in de prachtige regio van het Como meer & uiteraard gingen we ook op zoek naar fantastische plekjes om foto's te maken (we blijven fotografen)af en toe werd er ook gekotst - je dacht toch niet dat Sjoerd hier foto's aan het nemen was zeker?

De avond bestond dan weer wel uit bijna overgeven omdat we rondjes op en af reden (teveel chips op hadden) en op zoek naar de perfecte zonsondergang en bijpassende uitzicht. Dat we allemaal onze eigen mening hadden en eigenlijk gewoon naar de tip van onze airbnb eigenares hadden moeten luisteren vertel ik er heel zachtjes bij. Enfin, prachtige views hadden we zeker! Hooray.
Tijd om af te sluiten met nog 2 andere belgen (Yves & Nathalie) in een plaatselijk restaurantje met een heerlijk menu. Santé op een prachtige dag in Italië. Binnenkort meer over dag 2, the workshopday!

at 12:22 AMComments (2)

2 comments :

Wesley Nulens said...

Dat we (Verbeteren -> Melissa en Sjoerd) allemaal onze eigen mening hadden en eigenlijk gewoon naar de tip van onze airbnb eigenares hadden moeten luisteren (zoals Wes zei) vertel ik er heel zachtjes bij!!!! :D :)

Haha, was lachen Milis, 2015?

Elke said...

Ik geraak niet over de kleuren van je foto's. Zo mooi!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires