logo melissa milis

WEEK 15 + WEEK 16Liefste baby,

Deze week heeft mama je voor de eerste keer gevoeld. We zijn voor een huwelijk in het zonnige Spanje en bij het klaarmaken van de bruid zei mama dat ze je kon voelen. Ze stond met haar buik tegen een muurtje aan en fluisterde: “Vlindertjes flapperen in m’n buik, ik denk dat het de baby is”. Het was een hele belevenis voor haar en het maakt de komst van jou toch wat echter want we hebben je nog maar 1 keertje kunnen zien op de echo (en dat was heel erg kort). Ik kan je nog niet voelen maar daar komt binnenkort hopelijk verandering in. We hebben deze foto trouwens genomen in een hotel in Malaga, de dag na onze aankomst voor het huwelijk. Wat heb je al met ons mogen reizen!

Vlak voor ons vertrek heeft je overgrootmoeder (de “moe”) je je eerste knuffel gegeven. Ze is heel fier en gelukkig dat ze een achterkleinkind krijgt. We wonen momenteel nog in een klein appartementje boven de moe en de va. Zo leven ze ook van dichtbij mee met ons naar je komst.

Groei rustig verder,

Papa

Deze foto werd genomen met D800 + 35mm
at 5:25 PMComments (0)

0 comments :

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires