logo melissa milis

FOR THE BABY | 01

Lijstjes maken!

"Oh wat gaan die weken ineens snel?"
"Hé, ik ben al 24 weken, de baby zou eigenlijk vanaf nu levensvatbaar kunnen zijn (maar laat ons hopen dat ie nog even lekker bij mama blijft)!"


Opeens schoot ik wakker. 24 weken zwanger en nog werkelijk NIETS aangeschaft (op een paar tweedehands bodies na dan) of voorbereid. Ik lag enkele nachten wakker over het feit dat we totaal niet voorbereid waren en besloot om in actie te schieten. Papa hard aan het werk in het huisje & ik alle concentratie op de baby. Lezen over de zwangerschap deed ik ondertussen ook & dus was het tijd om een (geboorte)lijst te maken.

"Wat gaat me dat hier kosten die baby? We gaan wel enkel kopen wat de baby ook ECHT nodig heeft hoor!?"

werd al snel vervangen door conversaties als

"Heb je dit al gezien? Zo schattig, die moeten we hebben" of "Ik ben echt verliefd (met nadruk op verliefd) op deze kinderwagen, enkel het beste voor ons kindje, toch?"

Ik weet wel dat een mooie body of perfecte kinderwagen ons kind niet gelukkiger zal maken maar wat werd ik meegezogen in mooie plaatjes van perfect kindjes (dromen kan ik veel te goed & een gevoel voor kleur & mooie vormen in het algemeen heb ik ook via mijn genen meegekregen - I do blame my parents). Ik kon niet anders dan mijmeren van ons toekomstige gezin. Dus hier een (korte) wegdroomlijst van enkele dingen die we op onze wishlist hebben staan. Het resultaat van al dat dromen en lijstjes maken, wellicht binnen enkele weken hier ook op de blog in de vorm van een foto-verslag van ons perfect (ahja!) gezinnetje met perfecte body, perfecte kinderwagen maar vooral perfecte en voorbeeldige (nooit boze) baby (*wishful thinking*) ;-)01. De kinderwagen, deze twee staan erg hoog op de lijst maar ik kan niet kiezen. Ik maak binnenkort een vergelijkende blogpost (want kinderwagens zijn duur en ik wil niet over één nacht ijs gaan in mijn beslissing) over de Bugaboo Buffalo Escape & Joolz Geo Earth (verliefd, verliefd) en hoop snel een keuze te maken (jullie tips?). Eén ding is zeker, groen & zwart hebben overduidelijk mijn moederhart gestolen. ;-)

02. De 100% natuurlijke tutjes van Natursutten gaan zo mooi samen met deze hangertjes van Madeline's Box & Minimocks (gekocht, check!)

03. De instamgram wereld is het met mijn ecologisch hart eens, Naïve babycare for the win.

04. Mama mag ook verwend worden met een leuke luiertas (toch?) - liefst geen ugly one (lees: van die tassen die eruit zien alsof je kleuterjuf bent en een hele dag in roze met groene stippen wil rondlopen) - deze kwam ik tegen op de instagram van 70percentsteph (als zij hem draagt, dan is ie zeker niet over the top kleurrijk en ugly dus CHECK, deze Josefina luiertas draag ik in mijn dromen)

05. Deze broekjes & swaddle van CarlijnQ zijn zo ontzettend mooi & passen volgens mij bij alles. Op de lijst ermee!


Liefs,
Melissa (die nog even mag dromen)
at 6:30 AMComments (6)

6 comments :

Hilde Eyckmans said...

Schattige spulletjes, mooiste luiertas ever maar wel pricy...auwch

melissamilis said...

Ja enorm. Die staat dus ook gewoon op de droomlijst voorlopig Hilde ;-)

Tiene said...

leuk he al die dromen!! ik had dat ook...nestdrang, maar baby heeft inderdaad niet veel nodig. Zo een bruine tut had ik de eerste keer ook gekocht, maar is nooit gebruikt, vroedvrouw (en wijzelf) waren geen voorstander van een tut...

Iris Vank said...

heeft een speciale collectie online en daar zit ook een leuke luiertas bij! Ik ben aan het bedenken wat voor soort tas je nodig hebt en of dat een speciale luiertas moet zijn. (En ik ben erg benieuwd naar je vergelijkende kinderwagen post)

Elle said...

De eerste weken hadden wij alleen luiers en doekjes nodig. Dochtertje vond tut niks maar op de pink van mama of papa sabbelen heerlijk. Wij hadden een rekbaredoek gekregen en die was geweldig. Dochter is nu 8 maanden en wij zijn overgestapt naar een draagzak (Tula). Wij reizen ook best veel en hebben nooit met kinderwagen gevlogen, alleen met draagzak. Veel makkelijker! Luiertas hadden wij gratis gekregen in een Boots winkel in Engeland. Ben blij dat wij er geen hebben gekocht omdat wij hem in maandje van ons kinderwagen stop of ik een paar dingen in mijn handtas stopt als we de draagzak gebruiken.

Isabelle said...

Liefste Melissa,

Wat leuke verlanglijstjes!!

Indien jouw keuze van buggy nog niet gemaakt is - zou ik zeggen ga voor de Bugaboo :-)
Ik heb een Cameleon en ben na al die jaren nog steeds fan. Je kan hem zelf pimpen naar keuze (ik maakte een eigen kap in mijn favoriete stijl met bijpassend dekentje) , is flexibel, comfortabel en helemaal hip!

En die luiertas... Die vraag je toch gewoon als "perscado" ;-)

Veel succes en veel geluk en liefde,
Liefs,
Isa

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires