logo melissa milis

Weekend.Verlengd weekend: ideaal.
Dit weekend vier ik samen met Jan zijn verjaardag.


Gisteren was een slechte dag. Het gevoel dat alles tegen je keert. School is genoeg geworden, kan niet wachten tot alles gewoon af is. Heb er gewoon geen zin meer in, altijd die zever van 'dit is niet goed' & 'dat kan nog anders'. Heb dit jaar al enorm veel geld/moeite/moed uitgegeven aan mijn project en ben het nu echt wel kotsbeu. Gisteren vroeg men bed ingegaan en vandaag voel ik me al iets beter. Heb besloten om dit weekend mijn schoolwerk te laten liggen want het is me echt teveel aan het worden. Elke dag van hier naar ginder, dit en dat nog doen. Het gaat simpel weg niet meer... Het is een enorm moeilijk jaar voor me geweest en soms lijkt het alsof niemand dit kan begrijpen. Heb zelf ook bijna nooit laten zien aan mensen ...wil het ook niet. Ik moet er zelf mee omgaan...


Dit weekend is mijn weekend (en dat van Jan).

Vandaag al meteen leuk nieuws: mijn schoentjes zijn gisteren aangekomen. Had ze nog gekocht op kapaza met het shopgeld dat ik van Jan gekregen had voor men verjaardag. Ze hebben me 8 euro gekost (zowel aankoop+verzenden-spotgoedkoop dus). Hier zijn ze: (zo leuk):Heb even een foto genomen van al mijn schoenen (waren er toch meer dan ik dacht) -lol- :D

(mijn schoenen)

Oh. En heb overlaatst ook een kleedje gevonden in de kringloop (had ik al laten vallen wss) maar had het nog niet getoond dus heb snel ook een foto genomen. Hmmm :) hihihi.

kleedje - kringloop (5euro). Riem - Gekregen van Katrien. Zwarte pantalon - Mango (10euro). Zwart truitje - Zara(19euro).

Wat denken jullie? :) Het is zelfgemaakt door iemand want er zitten geen etiketjes in! :)

Hoor jullie later.
Geniet van de vrije tijd & de zon (ook als je die eigenlijk niet hebt) ;)

Melissa
xxx
at 2:13 PMComments (7)

7 comments :

latanie. said...

mooie schoentjes! voor 8 euro, das pas een aankoop! alsook het kleedje. kringloopwinkels zijn nie te onderschatten! they rule :D

& ivm het schoolwerk, fijn te horen dat er nog iemand is die geen zin meer heeft. ik ben het ook beu een heel jaar getoet te horen over vanalles en nog wat. en dingen te blijven veranderen. gewoon maken wat JIJ mooi vindt :D das mijn theorie. momenteel gaan de commentaren van die whino's 1 oor in, ander uit :D ik maak het hoe ik het wil :D en het lijkt mij wel een goeie theorie :p op uw masterjaar zoude ze eigelijk wel is mogen uw zin laten doen, uw eigen stijl. ze zagen al 4 jaar over hoe wat moet. maar nu is het tijd voor mijn eigen stijl, in plaats van die van de leraren.

uw werk zag er verdomme al goed uit (die filmkes), en uw project met de ballonnen & oude verhalen. you go for it girl. fuck de PHL nu maar ff :D en da komt allemaal in de sjakosh (1 van de kringloop) :D

kop op! en ik vier dit weekend ook mijn verjaardag, nondeju! werk of geen werk! enjoy yours!

x

melissamilis said...

Hoi Latanie (;))


Wat een lief berichtje (smelt).
Wij gaan die daar is een poepke laten ruiken hé meid (bij wss dezelfde jury alsk het zo hoor ;)).

Ik weet wel dat ik mijn eigen goesting moet doen maar hell, soms is het moeilijk, want dan lukt het niet zoals je het zelf wil of dan weet je soms ook dat ze gelijk hebben. Maar ik weet gewoon dat ik moet doen wat ik goed vind. :) Jij trouwens ook (tziet er ook verdomd goed uit!)

Gelukkig hebben we nog kringloopwinkels hé meid :D haha.

Hebben jullie trouwens een tentoonstelling? Ben wel benieuwd en zou eigenlijk ook wel eens willen komen kijken... :)

Geniet van uwe verjaardag meid...
Samen een leuk weekend voor de boeg dan! Enjoy enjoy.

Warms & knuffels

Melissa

x

latanie. said...

ja, we hebben jury in het nieuwe gebouw in Genk (aan de nieuwe cinema).. en na de 19e, blijft alles er een week staan. wss om te stoefen met het nieuwe gebouw ofzo :D de 22ste hebben we nog jury van die van z33 ofzoiets, maar daarna kan iedereen eens komen kijken!

een lerares van mij (een echte bitch) is vorige week komen jureren bij het 3e grafisch bij jullie. ze had de helft gebuisd. dat beloofd voor ons :D

maarja, zoals ik zei: do your thing :D geniet van het weekend & dan zijt ge weer vollebak opgeladen voor maandag! xx

Senne said...

Je moet er zelf mee omgaan... Da klopt Melissa, daar komt het uiteindelijk op neer. Maar je kan er ook zelf mee omgaan met hulp van de mensen rondom u.
Ik ben er zeker van dat er veel mensen voor je klaar staan, waaronder bv Jan. Maak er af en toe maar gebruik van als het even niet gaat.
Opkroppen is ni goed, geloof me maar ;)

Geniet maar goed van u (en jullie) vrij weekend! Even enkel plezier maken hè =)
En daarna kan je weer verder aftellen naar het einde van het schooljaar! Ge zijt er bijna!

(en wtf, hoeveel schoenen hebt gij wel ni? =) )

melissamilis said...

haha. de helft van de schoenen draag ik nimeer za =) (of zijn zo van die slefferkes enzo) ^^ muahahah.
(& ik spaar ook al mijn schoenen op -kan ze maar niet wegdoen)

muahahah. (zie mij excuses verzinnen) :p

Ik weet dat ik bij vele terecht kan en ben blij dat Jan er altijd is... maar ik wil zeker ook niet constant zagen over hoe ik me voel en blabal. da maakt het leven enkel zuur :)

Geniet jij ook maar van't weekend é :)
Hoe gaat het op de stage trouwens? ;)

Senne said...

Zwakke excuses idd... =)

Stage is nog altijd zwaar eigenlijk. Doe nu ook individuele begeleidingen en heb nu ook een gezin dak moet begeleiden.
En mijn ogen gaan af en toe toch wel eens open ze. Amai, wa dak daar al allemaal heb gezien =)

De 9ste + 10de juni zijn het mijn eindevaluaties. Dus bijna gedaan! Maar nu wel mega druk omda alle taken ook af moeten zijn daartegen.
(En waarmee ik eigenlijk mega ver achter sta omda ik daar geen zin in heb...).

Eens da het vakantie is, moeten we nog eens afspreken voor onze roadtrip hè =) haha

melissamilis said...

hey senne

ja ken het verschijnsel van moeten werken maar eigenlijk niet willen. Heb dit weekend ook maa ris niks gedaan :D twerd me beetje veel ;) hihi.

kan begrijpen hoor dat je daar vanalles tegen komt! :s

in elk geval veel succes > & alsk nog geen werk heb dan gaan we zeker is afspreken (anders ook mor dan wel int weekend) ;)

tot snel & succes hé

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires