logo melissa milis

IK HEB GEWONNEN!

Je komt thuis van werk, doodop, geen zin om nog maar één voet te verzetten, laat staan nog te werken. Het voelt alsof je enkel nog wil klagen en gaat daarom maar even opladen achter je computer. Je opent blogger & opeens staat daar het nieuws dat heel je dag goedmaakt:



En om de spanning hoog te houden, laat ik jullie pas binnenkort weten wat ik gewonnen heb, maar om het er even in te wrijven, het heeft een totaal waarde van 170 dollar! JAWEL! Lucky girl. Over the moon.

Of hoe een stomme dag, een prachtige dag werd ;-)

Tot snel bloggers (met leuker nieuws voor jullie :-))
at 8:53 PMComments (5)

5 comments :

natalie said...

Ik weet het stiekem al :D Maar heel mooie dingen in ieder geval ;) Kunt ge uw flyer.be dingen wa uitstellen ;)

melissamilis said...

hihi! De mop van al... ik heb alles daar al besteld! maar toch... ;-) blijft geweldig :D

natalie said...

Die wa ge gewonnen hebt, zijn toch te mooi om veel weg te geven ;)

melissamilis said...

haha das ook waar. Al weet ik niet goed uit wat ik nu net mag kiezen (en is het algemeen of gepersonaliseerd) dnno. ben benieuwd naar antwoord (en hoop dat ze ook naar belgië versturen want anders zou het maar stom zijn ;-))

natalie said...

ik denk de standaard, met naam, email en telefoonnummer, ale zo verstond ik het :p maar die zijn nog heel mooi :p en ge hebt toch gewonne, dan moeten ze het desnoods naar timboektoe sturen alst nodig was :p

PS: ik geef ook nog es iets weg!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires