logo melissa milis

Sunday Love : Week 32Jullie hebben lang moeten wachten op week 31, dus zoals beloofd komt week 32 nu wat sneller! We zijn ondertussen aan week 32 gekomen en de indruk blijft dat ze er helemaal klaar voor zijn en dat ook de baby zich klaar maakt voor de 'echte' wereld. Ik geraak meer een meer onder de indruk van dit wonder dat hun staat te gebeuren en kan al niet meer wachten op het verlossende nieuws. De dag dat ik hun 'kleintje' mag bezoeken (zou hij (omdat ik er blijf vanuit gaan dat het een jongen zal worden ;-)) mijn stem en fototoestel nog herkennen dan? :)

We zijn benieuwd hoor.
Mieke en Jeroen: veel succes deze komende weken! Ik ben even benieuwd en vind het even spannend als jullie zelf denk ik :)

Liefs,
Melissa
at 9:09 PMComments (3)

3 comments :

Cathy said...

goh het lijkt wel alsof haar buik de laatste twee weken erg gegroeid is. Leuke foto weer. :-) Als ik zwanger ben, weet ik je te vinden hoor :)

melissamilis said...

Hoi Cathy!

Ik vind dat ze vooral veranderd is qua vorm van buik, daarom ben ik steeds meer en meer benieuwd!

Hopelijk zien we elkaar dan nog eens! zou superleuk zijn (hihihihi, niet te lang wachten hé :p)

Cathy said...

Ja hij 'steekt' ook meer uit precies :-)

het zal toch nog even duren voor ik zwanger ben, helaas, eerst mijn eigen gezondheid terug in orde krijgen.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires