logo melissa milis

GIVEAWAY SEPTEMBER

De maandelijkse giveaway is er deze keer eentje van mijn sponsor Tiene. Tine begon een tijdje geleden met het maken van glasjuweeltjes & ander moois. We hebben voor jullie een lief pakketje samengesteld met daarin een mooie glasring en bijhorende ketting. De kleuren doen me zo hard aan de herfstdagen denken, geen mooier pakketje dus om september mee te starten. Ik heb al heel wat van haar juwelen en ben FAN! :-)Hoe kan je meedoen?

1. Een volger worden van deze blog.
2. Een comment maken hieronder met daarin je favoriete gevoel/bezigheid in de herfst.
3. Een berichtje maken op je eigen blog/facebook of twitter over deze giveaway (meedoen kan dus ook voor niet-bloggers maar vergeet dan 28ste niet te checken of je gewonnen bent!)


Veel succes allemaal.
We eindigen deze leuke start-van-de-herfst-giveaway op 28 september 2010.
Daarna komt er weer een nieuwe aan! Ohja, Tine had vandaag een echte rotdag met veel werk en daar bovenop een auto-ongeluk, allemaal langs haar blog dus om haar eventjes moed in te spreken! Lieve knuffel aan Tine :-)

Liefs,
Melissa

ps. ook interesse om mee te werken als sponsor ? Contacteer mij voor de info.
at 7:20 PMComments (51)

51 comments :

latanie. said...

leuk! ik doe graag mee en mijn favoriete bezigheid is door de krakende blaadjes lopen gelijk ne kleuter :D Ik zet je give away in mn sidebar! liefs

Juf Sarah said...

Wat super!

Mijn favoriete bezigheid is in het bos gaan wandelen en tegen de bladeren schoppen en ondertussen samen met het lief champignonnen zoeken om te fotograferen. Of om de winterkleren terug uit de kast te halen... Fijn fijn fijn....

Karen said...

Wat een leuke Give-away!

Wat ik het liefst doe in de herfst is buiten de heerlijke geur van herfstblaadjes opsnuiven! En natuurlijk het blije gevoel hebben dat wanten, sjaal en dikke trui weer uit de kast mogen..

Ik plaats de give-away op mijn blog die ik stilaan ook probeer actief te houden.

Jacinta said...

Mijn favoriete bezigheid in de herfst = denken aan de zomer die voorbij is en waarop we weer 1 jaartje moeten wachten. Deze mooie juweeltjes zouden ervoor kunnen zorgen dat ik dit gevoel snel vergeet en besef dat ik dankzij de herfst weer allerlei leuke dingen kan doen die er van de zomer niet van kwamen omdat ik op een terrasje zat. :) -xxx- Jacinta

melissamilis said...

Ik ruik hier stillaan herfstgeurtjes en voel de wind op mijn warme (van de wind)wangen! ;-) oh jullie herfsttoveraars! ;-)

succes allemaal! x

Caroline Vermeir said...

mijn favo bezigheid in de herfst is dromen over de zomer die komen gaat en er plannen voor maken. of natuurlijk zomerkleren zoeken om uit te kijken naar het moment dat ik ze terug aan kan doen!

Tinke said...

Mijn favoriete herfstbezigheid is absoluut paddestoelen zoeken en daarna er een heerlijk gercht mee maken. Ik groeide op met de jaarlijkse paddestoelzoektochten in bos en weide en doe dit nog steeds...

Tiene said...

leuke foto! mag ik die opslaan en gebruiken op men blog/facebook?

Leen said...

Mijn favoriete bezigheid in de herfst 's avonds thuis sfeer maken met theelichtjes nu het toch al iets vroeger donker wordt

Anonymous said...

Eén van de zalige dingen aan de herfst is dat eerste gevoel van gelukzalige verwondering wanneer je plots merkt dat de bomen in allerlei prachtige kleuren de omgeving kleuren...


groetjes,

eline

joke said...

wat ik zo leuk vind aan de herfst? Genieten van een zaaalig lange wandeling aan de zee of in t bos samen met mijn keppe en allerleifste kleine meid op dé herfstdag van september, nl. 21 september, mijn verjaardag!

Een echt herfstmeisje ;-)

JAM@Oostende said...

Op een droge herfstdag (ja hoor, die zijn er), op je rug gaan liggen op de gevallen bladeren en kijken naar de geel-oranje boomkruinen, dat moet je zeker eens proberen.

Huize Steen. said...

Ze zijn mooi zeg! Dus ik doe graag mee! Het mooie van de herfst vind ik de harde wind (geen regen graag ;-)) en het kleuren van alle blaadjes in de mooiste kleuren. Mijn dochter die al wandelend eikels en kastanjes in haar zak verzameld en ze thuis allemaal ontdoet van hun jasjes :-) Ik zet ook een linkje naar je op mijn blog!

Ines said...

Wat ik zo leuk vind aan de herfst is om lekker binnen te zitten terwijl de blaadjes vallen en het regent met een warme chocomelk en een goed boek.
aan het haardvuur natuurlijk :D

wonen bij de dijk... said...

wat heb jij een mooie blog..
Ik doe graag mee met je give away, en zal reklame voor je maken..
groet, Cobi

" me " said...

dat zijn toch mooie juweeltjes !!!

Ik ga graag lekker een hele dag zweten in de sauna en daarna buiten zwemmen in het maanklicht in de herst !!

En ik zal proberen een linkje te plaatsen op mijn blog, maar ik heb nog niet zo goed door hoe dat moet...

Conny said...

Herfst......lekker uitwaaien aan het strand, schelpen zoeken met de kinderen, daarna met een hete choco en appeltaart in een strandtentje kijken naar de bruisende golven van de zee......heerlijk.....mag ik nog een portie van die..ehh...herfst! :-)

Groetjes Conny

lies said...

In de herfst de bladeren laten ruisen onder je voeten, kastanjes rapen en poffen in het haardvuur! Wat een heerlijke herfstjuweeltjes!

ElsS said...

zoals ik de zomer associeer met de geur van versgemaaid gras, zo link ik de herfst altijd aan de geur en de kleur en de geluiden van het bos/park. Als ik er wandel voel ik me altijd een klein beetje beuk worden (of dat probeer ik toch). Het licht van de herfstzon is ook supermooi en zacht en past gewoon perfect bij de kleuren van de juweeltjes. Ik breng alvast via mail extra vrienden op de hoogte (en hoop dat dit ook meetelt).

melissamilis said...

ja hoor els, is prima :-)

Jessie said...

door de afgevallen blaadjes lopen en genieten van de geluiden die ontstaan en ondertussen zoeken naar lekker nootjes. Uitkijken naar de winter (vooral de sneeuw) maar ondertussen toch nog genieten van de herfstzon die me zo'n fantastisch gevoel geeft. Lang leve de herfst(juweeltjes)!

ik plaats de give away op facebook...

vansteffie said...

maak me zeker volger! nu, direct!
Mijn favoriete gevoel voor de herfst?
Een mooie nazomerse dag, wandeling in het bos en 's avonds knus gezellig warm in de zetel bij de kachel.
Of een namiddagje knutselen terwijl het buiten regend.

LA said...

Beautiful but not my style at all... :/

LA

Els said...

favoriet id herfst: voor de openhaard, dekentje, wijntje, goed gezelschap....

Tinneke said...

Super.. ik wist niet dat Herentals zoveel talent had..we wonen hier nu een dik jaar en elke dag laat ik mij weer eens verrassen!
Herfst..Zaterdag,we staan 's morgens op. Ik maak een grote kan koffie en bak spek met eieren..mmm

Stapbotinnekes aan en vertrekken naar waar we die dag zin in hebben..stevige wandeling en elk jaar op zoek naar bladeren, eikels, kastanjes,... voor te gebruiken op mijn werk!
Dit alles zal ik dit jaar niet kunnen doen omdat ik een schat van een kindje verwacht! Tegen de avond trekken we af en toe richting Ardennen voor een lekker wild menuutje! Dat is voor ons HERFST!

Link staat op mijn FB! Ik kijk al uit naar het volgend evenement, want zowel Handmade In Belgium als Hoera Hip Handwerk heb ik moeten missen door mijn zwangerschap!
Liefs Tinneke

Sofia said...

Oooh, super!
Mijn lievelingsbezigheid in de herfst is in het bos gaan wandelen, naar de beestjes kijken, mij goed moe wandelen en daarna thuis voor het stoofke zitten met warme chocomelk!

1congn1to said...

Mijn favoriete bezigheid in de herfst? Hmmm, even denken.

Aangezien ik momenteel niet meer te paard door het bos kan galopperen kies ik voor het volgende:

Na een lange, koude en regenachtige herfstdag alle felle lichten uitzetten, dimlichten en kaarsjes aan, zalig in de zetel liggen met het liefje en een warme kop chocomelk om je handen te warmen. Een dekentje over je voeten, wat zachte muziek, een goed gesprek en weer helemaal warm worden en tot rust komen.
Geldt trouwens ook voor de winter XD Niets zo leuk als een warme kop chocomelk, goed gezelschap en een fleece-dekentje!

link staat op blog!

Silke said...

Ik ben altijd verrukt als ik mijn herfstkleren voor de eerste keer kan aantrekken. Als ik dan glunderend naar buiten wandel en merk dat de zon toch nog iets te hard schijnt voor deze warme tenue, vind ik het nog heerlijker om die sjaal en jas te kunnen uitdoen en me neer te vleien in de zon. Heerlijk die herfst, zo een klein beetje zomer en een klein beetje winter.

Er staat een link in de sidebar van mijn blog (denk ik, ik kan er nog niet zo goed mee werken :))

Deery Sue said...

Ooo die Tiene maakt toch mooie dingen! Ik doe mee!
Mijn favoriete gevoel in de herfst is wanneer ik met een kopje pompoensoep, in mijn zetelke voor het raam, van het nazomerzonnetje geniet =)

Kaatje said...

Hai, via Tiene kom ik op je blog terecht. Voor mijn herfstgevoel kun je op mijn blog kijken. Ben net begonnen en zeker geen fotograaf maar zo heb ik mijn herfstgevoel proberen vast te leggen; groene appels, pompoenen en koekjes bakken....
Ben je ook gaan volgen...
groetjes, Karin

Kruimel said...

Zetel, deken, verse soep met veel balletjes en een goed boek. Norah Jones op de achtergrond. Maar dit alles pas na een stevige herfstwandeling waar de bladeren rond je oren tollen.

Yvonne said...

Wat een mooi sieraad, die wil ik wel winnen. Even duimen. Altijd ga ik in de herfst met mijn gezin veel wandelen en kastanjes, bladeren, etc. rapen. Dan maken wij thuis een leuke herfsttafel. Heel gezellig.

Jessi said...

Mijn leukste bezigheid in de herfst. Ik heb er zelfs 2! Wat een luxe.
Eerst en vooral een muts breien, die aandoen en op stap naar het park, om tussen de vallende, ondertussen verkleurde bladeren te wandelen. En vooral eens diep inademen.
Daarna thuiskomen, een tas chocomelk maken en samen met mijn laptop onder een fleece dekentje kruipen in mijn nieuwe ikea zetel. Niet te vergeten, Sex and the City kijken.

Irene Jongbloed said...

Dat is leuk!!!!Mijn leukste bezigheid in de herfst is helemaal blij worden van de kleur van pompoenen en er lekker dingen van maken of een mooi herfststuk.
Ik ga jou give away op mijn blog vermelden
Groetjes Irene

Carolien said...

De herfst is voor mij verse hazelnoten en tamme kastanjes zoeken (en opeten natuurlijk). Ik heb je give away op m'n blog gezet. Echt een mooi setje wat je weggeeft!

Carolien said...
This comment has been removed by the author.
OCTOPOES said...

Ik doe ook mee!
Herfst is lekker vilten op mijn zolderkamertje met het geluid van kletterende regendruppels op het dakraam, of bij zon met de dakramen open om het ruisen van de bladeren te horen .... zo gezellig!
Ben fan van je fotostijl! Moooiii!

Denco said...

leuke give-away. Door de knisperende blaadjes lopen, vind het een fijn geluid. Ik ben volger geworden en zet een linkje op mijn blog.

lelie said...

Super leuk! Hiervoor wil ik zeker meedoen!

Needle work said...

Oh leuk, ik doe ook graag mee.

Wat ik leuk vind op een 'herfstige' dag? Mezelf lekker nestelen op de zetel onder een fleece deken met een leuk tijdschrift of boek en een tas thee of warme chocomelk.

Fien said...

wat ik heb liefste doe in de herfst? Kijken naar de bomen die echt prachtig worden, in het bos lopen met de kinderen van mijn klas en stoeien met de bladeren! De herfst heeft (volgens mij) iets heel gezellig en warm! Je kan ook weer die heerlijke gerechten maken (appelmoes, bloemkool, boontjes , ... mmmm heeeeeerlijk :-D)

Lysanne said...

ah wat leuk zeg. Ik doe graag mee.
Wat ik het leukste vind aan de herfst. Heerlijke en week uitwaaien op Ameland en van alles fotograferen in het bos.
Een linkje staat op m'n blog
liefs,

Natascha said...

Wat ik mooi vind in de hefst zijn de dauwdruppels op een spinnenweb en de verkleuringen van het blad. Mijn voorkeur gaat naar de rood-bordeaux verkleuringen van de 'kauwgomballenboom'!
Leuke Give-away, ik doe mee!

CreaCuties said...

Oooh wat gaaf, hier doe ik natuurlijk aan mee!
Wat ik heerlijk vind in de herfst...
In het bos wandelen met laarzen aan, heerlijk door de rode/bruine bladeren. Een zonnestraaltje op je gezicht door de bomen heen, genieten van de prachtige natuur en de heerlijke mensen om me heen.
En dit natuurlijk het liefst met deze prachtige ketting om ;)
Heerlijk 's avonds de kaarsjes aan, lekker achter mijn naaimachine mooie dingen maken, of haken, of sieraden maken, of lekker een film kijken met meneer Creacuties :) Genieten van knutselen met eikeltjes en kastanjes samen met de kids... (Hoewel de jongens nog niet zo oud zijn, maar dit komt wel natuurlijk)) Ik ben ECHT een herfstmens!

Poes P said...

Mijn favoriete bezigheid in de herfst is wandelen terwijl het flink aan het waaien is, om dan verkleumd thuis te komen, en in de zetel onder een deken te gaan zitten :-) Oh ja, en sjaals breien, dat hoort er ook bij! Een linkje komt op m'n blog, groetjes

Margrietha said...

SUPERGAAF!!!
In de herfst wordt ik blij van alle takjes/eikels/kastanjes enz die de kinderen in huis brengen, ze hebben een eigen hoek in de kamer!! HEerlijk, ik hou alleen niet van de regen

stekelbees said...

Tof!!mijn favoriete bezigheid in de herfst is een lange boswandeling met gezinnetje en hond en daarna een warme chocomelk...mjam...

Ik zet deze mooie give away op m'n blog!

Inge said...

Super leuke give-away!
Het leukste aan de herst vind ik voor de raam zitten en kijken hoe de blaadjes van de bomen vallen, als ik dan buiten ben, vind ik het super om echt DOOR de bladeren de lopen, echt super!

x Inge

Koek en Knutsel said...

wat een leuke give away!
ik volg nu je blog en maak graag kans op die mooie sieraden!

DharSon said...
This comment has been removed by the author.
T said...

Graag doe ik mee.
Ik heb geen blog maar vind het een leuke give away.
Groeten van Thea R.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires