logo melissa milis

Friday. It's Movie Time {Never Let Me Go}

Vorige week zag ik deze film: 'Never Let Me Go', een erg mooie film al moet ik zeggen dat ik ook momenten had waarop ik dacht 'saai', 'waar draait het nu toch om'

Toen ik deze film bekeek dacht ik dat er een 'echte' twist zou komen, een WTF-moment en jammer genoeg was dat niet zo. Achteraf gezien was het toch een mooie film, vooral het einde vond ik heel erg mooi. Mooie beelden, tekst en rode draad in het verhaal.Mensen die moeite hebben met films die traag op gang komen en waar weinig actie in komt, kunnen beter een andere film kijken. Deze is echt eentje met gevoel, eentje waarbij je de achterliggende sfeer en gedachtengang moet ruiken wil je hem goed vinden.

Verder heb ik ook gelezen dat de film dezelfde verhaallijn brengt als de film 'the Island' al blijven ze in Never Let Me Go vrij berust in hun lot en proberen ze in The Island op de vlucht te gaan. Ik denk ook dat Never Let Me Go minder hollywood-style is en een beetje alternatiever het verhaal naar voren brengt.

Verder een heel mooie affiche. En leuke acteurs (oa.Carey Mulligan & Keira Knightley)Meer kan je vinden op imdb

Have fun & geniet van jullie weekend.
Ik heb morgen mijn eerste shoot van 2011 op het programma! Wish me luck!

Liefs,
Melissa
at 2:51 PMComments (3)

3 comments :

Dietlinde said...

Deze staat ook al even op mijn lijstje toen ik de trailer bekeek had ik echt zo een moment van "die moet ik zien" ik hoop dat ik hem snel kan bekijken. je hebt me alleszins nog wat meer zin doen krijgen :)

Fashionaddict wanna be freebird said...

bedankt voor de comment op mijn blog
Je hebt zelf ook een hele leuke blog ;)

http://writingfashionbird.blogspot.com

Marloes de Vries said...

Deze ga ik binnenkort kijken. Jeetje, we hebben echt dezelfde smaak qua films!!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires