logo melissa milis

Engagement {Karen+Frederik}

Zondag ging ik op pad met Karen en Frederik, een verloofd koppeltje waarvoor ik de trouw mag fotograferen binnenkort. Om kennis te maken deden we al een verlovingsshoot dit weekend. Het weer zag er niet zo goed uit maar uiteindelijk bleef het toch droog! Karen en Frederik waren echt een superlief koppel. Al bijna 9 jaar samen maar oh-zo schattig bij elkaar. Ik voelde wel dat ze elkaar ondertussen door een door kennen en vertrouwen. Mooi om zien.

Frederik is schrijnwerker en Karen geeft Nederlandse les in het avondonderwijs. De mooie houten juwelen en het mooie houten hart zijn allemaal afkomstig van Frederik's hand. Geweldig toch? Zo'n vent in huis? 'Schat, maak je nog even een nieuw paar oorringen?' Ik zou het wel weten ;-) Karen heeft dat goed gezien!

De locaties werden allebei door hun gekozen & ze hebben duidelijk oog voor magische plekken. In het bos zijn ze tijdens hun eerste date gaan wandelen en de houtzagerij past natuurlijk bij Frederik zijn werk en hobby. Ik was dan ook dolenthousiast over hun keuze... Ik kan niet anders dan benieuwd zijn naar hun trouw in Juli. Ik ben zeker dat ze zich gaan omringen met prachtige mensen en een toffe maar losse sfeer!Geniet van de reeks.

Liefs,
Melissa


ps. bij het uploaden op blogger worden mijn afbeeldingen zo 'blokkerig' - iemand een idee hoe ik dit oplos?
at 6:54 PMComments (5)

5 comments :

Iris said...

Leuk en wat een knap stel!

Karen said...

mooi!

Ik kan je niet helpen ivm blokkerigheid. Blogger is soms raar!

Cathy said...

Hele leuke foto's!!!

Anonymous said...

Og die foto's zijn echt wel zeer mooi...
En mooie plaatsen waar ze zijn getrokken!

SophieSweetVintage said...

Wat een mooie plaatjes! Dat hart is echt een geweldig idee :)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires