logo melissa milis

FLORIDA {Day 2: Miami}

Oh-O ik ben zo achter met het posten van Florida-posts. Maar aangezien ik donderdag een weddenschap afsloot met Mathias, moet ik nu echt verder doen (wil ik tegen eind April alles online hebben zoals ik tegen hem zei). Trouwens Mathias, wat krijg ik als ik win? ;-)

Hier gaan we dus met dag 2 van Miami. We begonnen die dag met een tochtje rond Miami. We deden de Millionaire's Cruise. Nogal belachelijk eigenlijk. Een tocht langs de 'dure' huizen van bekendheden en een kijk op de skyline van Miami met de haven, Fisher Island en dus ook de Millionaire's Row. Leuk op dat moment maar achteraf gezien heb ik geen idee meer van welk huis nu tot wie behoorde ;-) enfin. De huizen waren schoon, de frisse wind goed meegenomen bij 29 graden en gewoon ook ontspannend natuurlijk.

Na de boottocht van 90 min hebben we nog een tijdje rond gehangen aan de haven en het bijbehorende winkelcentrum van Biscayne Bay. Typische winkeltjes met toeristische spullen vooral, maar wel leuk om even rond te hangen en te genieten van een lekker slaatje. Er was ook leuke ambiance door de live muziek. Aan een halve dag hier heb je echter meer als genoeg.

We reden verder naar het alom bekende South Beach, ook wel vaak SoBe genoemd. Een strandplekje met de Ocean Drive waar alle gebouwen enige Art Deco invloeden kennen. Een supertoffe straat om 's avonds tegen zonsondergang te bezoeken. Decadentie ten top. De ene grote auto volgt de andere op. Ze proberen elkaar allemaal te overtreffen. Luide muziek op, wat lawaai maken, bling bling en veel gekijk! Maar wel tof om eens langs te lopen. Je ziet er ook heel veel fietsers en mensen op rollerskates. Heel grappig. We deden heel de boulevard en gingen dan 2 straten verder het land in. Daar heb je de ene winkel na de andere (wel bekende ketens zoals urban outfitters, zara en nog een heleboel winkels die je hier ook hebt). We hadden die avond niet zoveel zin meer om te winkelen (en de winkels waren ook niet echt typisch of apart, gewone ketens zoals hier) dus besloten we te genieten van een lekker frisse cocktail. Na heel wat gewandel kwamen we eindelijk een bar tegen (met prijslijst zonder prijzen...) maar we waren te moe om verder te zoeken en besloten toch maar voor een cocktail te gaan.


Jammer genoeg was die cocktail echt ENORM duur (maar genoten heb ik er wel van ;-)). We besloten op zoek te gaan naar een goeie plek met avondeten. We vonden een superfijn straatje overdekt met allemaal mooie kleine lichtjes. Heel het straatje was vol van restaurants met allemaal een andere specialiteit. Wij kozen voor Mexicaans. Het begin van een kleine verslaving, zo bleek later. Het eten was OVERHEERLIJK. Het bier ook. De hapjes ook. De sfeer ook. Een mooie afsluiter van dag 2. Tijd om onze auto te zoeken (op de VEEEEEL te dure parkings van Miami) en terug te keren naar ons hotel. Er stond ons de volgende dag namelijk een serieus lange trip met de wagen te wachten.at 9:52 PMComments (0)

0 comments :

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires