logo melissa milis

FLORIDA {Day 3: Miami-St.Augustine}

Oh, die dag 3, het moest er toch van komen hé? Al meer dan een maand thuis en nog maar twee dagen van onze 14dagen durende reis online. Schande. Alhoewel het hier meer dan druk is, wou ik vandaag absoluut een plaatsje maken om dag drie van onze Florida reis online te krijgen. Het deed deugd om door de foto's te bladeren. Het lijkt alweer eeuwen geleden dat we in het zonnige Amerika waren maar ik voel me meteen terug ontspannen als ik naar de foto's kijk.

Vandaag krijgen jullie de foto's te zien van onze derde dag in Florida. Het was er eentje met veel airco, eten in de auto en wegdromen uit de autoraam (althans voor mij, Jan moest zien dat hij op de weg bleef en niet af de weg werd gereden door immense auto's met pinnen op hun banden!).

We vertrokken in Miami en deden een rit van meer dan 700 km die dag. Een goeie verklaring dus voor de vele foto's van "onderweg". We vertrokken 's morgens in Miami met een lekker pakket aan eten en deden een kleine stop onderweg om een plasje te maken en wat lekkers fris te drinken (al was dat een beproeving zonder 1 dollar briefjes in onze portemonnee). Na heel lang rijden, kwamen we aan in het Kennedy Space Center. Het was ondertussen al rond half vier en eigenlijk was het nog maar een 2 a 3 uur open daar, jammer dus van ons inkomticket (dat best duur was). Het was 'gokken' om nog iets leuks te kunnen doen op die twee uur. We kozen om de busrit te doen langs de lanceringsplatformen. We kregen meer info over de werking van het Nasa en konden de maan aanraken! Olé ;-) Het was wel lang aanschuiven op die bussen! We deden ook een lancering-simulator (die ons helemaal geruststelde, wat beter niet zo was geweest want daardoor stapten we enkele dagen later vol zelfvertrouwen in een gelijkende simulator in het Epcot (Disney), dat zouden we ons nog beklagen... meer later). De IMAX hebben we uiteindelijk gelaten voor wat het was (Jan wou nog wel maar ik wou verder rijden want het was nog een behoorlijke rit verder naar St. Augustine).

En dus gingen we alweer die warme auto in en 2 uur later kwamen we aan in ons hotel. Het was al donker en we wisten niet goed waarheen, we besloten nog snel met de auto een fastfood restaurant langs de weg te bezoeken en kropen toen ons bed in. Dat restaurant met supergrote pizza en girls met sketchers (je weet wel van die 'strakke' schoenen') bracht me toch op zeer bizarre dromen die nacht! (nee, details krijgen jullie niet). Wat een vermoeiende dag!


Op naar dag 4 (ja hoor Mathias, ik ga men best doen jongen ;-))
Ook benieuwd naar dag 1 en dag 2 in Miami?

Veel liefs,
Melissa
at 3:26 PMComments (2)

2 comments :

SophieSweetVintage said...

700km op één dag? Wow! Leuk om je verslag iedere keer te lezen :)

http://www.spinbest.com said...

i like a florida's pics ..good picture..stwabery in bowl so testy...

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires