logo melissa milis

OH WELL | I'M GUILTY!Ik moet het toegeven, vorige week gaf ik toe aan een webshop--winkel--uitje! Ik kocht twee prachtige stuks, kijk zelf maar. En door al dat gesurf heb ik enkel nog meer zin om aan men eigen webshop te starten, alleen is dat niet simpel, behoorlijk duur en veel werk. Gelukkig heb ik heel erg veel klantjes op dit moment (daardoor wel geen tijd om eraan te werken) maar gelukkig kan ik daarmee mijn zaken-spaarvarken een beetje aandikken om allerlei leuke producten aan te kopen voor jullie. Hoe en wat, laat ik nog even in het ongewisse want de webshop zal pas in het najaar online komen maar ik hoop jullie binnenkort wat sneak peaks te kunnen geven.

Enfin, ik ga jullie laten en nog even doorwerken vanavond want dit weekend is het EINDELIJK, na weken en weken bijna altijd 7/7 te werken, nog eens een VRIJ WEEKEND! Whooho! Ik ben jarig (24!!) en hoop er na zoveel werken nog eens een relaxt weekend van te maken met lang uitslapen, een etentje, afspreken met vriendjes en gewoon eens NIKS (of niet teveel ;-)) doen! Alhoewel ik wellicht nog zal werken maar toch, ik doe dat graag dus eigenlijk is dat ook een beetje genieten.

Lieve bloggers, ik kijk er naar uit! :-)
Geniet nog van jullie week en vooral weekend want het weer ziet er geweldig uit!

Veel liefs,
Melissa
at 8:22 PMComments (4)

4 comments :

Poes P said...

Geniet ervan!

SophieSweetVintage said...

Bijna jarig whihoo! Maak er een mooi weekend van :D

Ik ben hééél benieuwd naar je wilde plannen wat die shop betreft... Succes!!

Anonymous said...

Ooh, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Geniet van je weekend, het zal je deugd doen! :)

Tess said...

Ik heb altijd ook al een webshop willen openen, maar het is zo ingewikkeld. Ik wacht er nog even mee.

Ben benieuwd naar die van jou!

Geniet van je vrij weekend!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires