logo melissa milis

EVA + DAAN | SAID I DO | 21052011

Wellicht herinneren sommige van jullie de verlovingsshoot van Eva & Daan nog wel. Het was een prachtige, losse en unieke reeks die ik enkel heb kunnen maken dankzij hun enorme rust en creativiteit. Ik wist zeker na ons dagje uit in Utrecht dat hun trouwdag eentje zou zijn om mij te herinneren.

21 mei was een prachtige, zonnige dag. Ik had 's morgens een afspraak in Twello, aan het ouderlijk huis van Eva waar ik de make-up en aankleding zou volgen. Stralend deed Eva de deur open, zonder make-up en met ontbijt in haar handen, toen al was Eva prachtig. Ik snap helemaal waarom Daan haar gekozen heeft ;-) Eva en Daan zijn zo mooi, niet alleen vanbuiten maar ook vanbinnen. De liefde die ze uitstralen voor elkaar en voor de mensen rondom hun is hartverwarmend.

Na de aankleding kwam Daan haar even later ophalen in een AM. Leuke vintage auto die ik ook wel eens wil om mee rond te toeren ;-). Ik mocht zowel het burgerlijk huwelijk (Deventer) vastleggen als ook hun kerkelijk (Diepenveen). Beide prachtig mooi. Toen was het tijd voor het avondfeest, een tuinfeest in het ouderlijk huis van Daan. Prachtige tent met mooie lampjes, slingers en bloemen. Ze hadden zelf heel wat van de organisatie gedaan en Daan had zelfs al het vlees voor die avond zelf mee helpen klaarmaken, het creatieve kantje van het koppel kwam voor mij dan ook duidelijk naar voor.

De avond eindigde voor mij bij het begin van het dansfeest. Ik ben zeker dat het voor hun een prachtige dag was en ik kan ook enkel met mooie herinneringen aan hun trouwfeest terug denken.

Kan niet wachten om hun dit weekend terug te zien (ik ben dit weekend opnieuw in Utrecht voor een trouwerij) en de foto's te overhandigen! Eva & Daan, this is it!

at 9:32 PMComments (6)

6 comments :

Miss and Mrs. said...

Wow, echt prachtige foto's...

Anoek said...

Super foto's!

Jessica Veldhoen said...

Fantastisch! Heel mooi gedaan Melissa!

sammy said...

wat een mooie foto's!je voelt gewoon de goede sfeer van die dag!!

Ruth said...

Geweldige foto's - en zo'n mooi weer dat ze hadden!

Sara said...

wat een prachtige foto's!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires