logo melissa milis

Laura + Leon | Spijkenisse (NL) | said we do

Laura & Leon deden enkele weken geleden een verlovingsshoot bij me, slechts een 3tal weken voor hun huwelijk. Het weer was toen verschrikkelijk, misschien herinneren jullie je het nog maar we hebben de shoot uiteindelijk tussen enkele buien toch nog kunnen doen. Op hun trouwdag was het gelukkig heel erg mooi weer. Ik ontmoette het koppel die dag bij hun thuis, na heel wat verkeershinder was ik een kwartiertje later (wat ik helemaal niet graag ben op een trouw natuurlijk) maar Laura sms'te me dat het helemaal geen probleem was. Bij mijn aankomst bleek ook waarom, heel de familie was aanwezig bij hun thuis en alles ging nog super relaxt, Leon was aan het gamen met de broer van Laura en de rest van de familie zat ook nog lekker relaxt in de zetel.

Tijd voor Laura om zich klaar te maken. Ook dat was geheel ontspannen, het kapsel werd door de mama gedaan (die het kapsel via internet had leren maken) en de make-up door Laura zelf. Laura begon zelfs op hun grote dag nog stukjes van haar haren af te knippen, ik stond met grote ogen te kijken. ;-) Leon maakte zich in de kamer ernaast klaar. Super makkelijk en leuk voor mij, ik kon van de ene naar de andere kamer. Spannend zelfs een beetje. Na het aantrekken van de prachtige jurk van Laura (die ze op maat liet maken), ging ik met Leon de bloemetjes ophalen. Het was een leuke rit in hun trouwauto (al moeten de mensen op de weg gedacht hebben "wat is dat voor een gewone bruid" ;-))

Na de first see, zijn we allemaal samen naar het stadhuis gereden en zijn Laura en Leon in intieme kringen getrouwd. Ik vond dit het mooiste stadhuis dat ik in men leven gezien heb, ook zo een gezellig dorpje. Fantastisch mooi. Jammer dat we niet langer konden blijven want meteen daarna reden we een klein uurtje richting de feestlocatie. Nog steeds in dezelfde intieme kring hebben we samen gegeten en gedronken. Geen typisch uitbundig feest voor alle kennissen, vrienden en familie. Enkel de dichte kring voor een gezellig etentje bij zonsondergang voor Laura en Leon. Ik vond het prachtig van hun dat ze deze keuze gemaakt hadden. Ze beschreven zichzelf ook als niet al te uitbundig en vonden dit de manier om hun trouwdag te vieren. Ze hadden geen betere keuze kunnen maken.

Tussen de etentjes door hebben we nog snel wat tijd gemaakt voor een kleine shoot (op dezelfde locatie), ik vind de foto's zelf supermooi en ik hoop dat ik de sfeer tussen Laura en Leon heb kunnen vastleggen hiermee: warm, ingetogen, samen, sterk en toch ook een tikkeltje apart en alternatief. Mooi, is nog het beste woord.

Geniet van de reeks.

Liefs
Melissa


at 1:56 AMComments (5)

5 comments :

Dominica said...

amazing ! My fave picture is the one where the couple stands in the door with the pink bucket next to them !! LOVE it ! And her dress too ! Great JoB Melissa !

severien said...

Wat een prachtige bruid... Haar haar, het kleedje, die schoenen (!!)... zwijmel. De foto's in avondzon zijn echt top... die kleuren... Super romantisch. :)

SophieSweetVintage said...

Wat een prachtige foto's! Ze zien er allebei geweldig uit! Mooi gedaan :)

Silke - Het is klein en het blogt.blogspot.com said...

wow... jouw foto's zijn altijd zo adembenemend mooi!

Laura said...

Wauw, dit zijn echt zooo'n mooie foto's! Als ik ooit trouw wil ik jou ook wel als fotograaf hoor ;-) Leuk om zo'n originele en professionele blog te vinden, en van België dan nog? Wauw!
En garppig; mijn naam is Laura en mijn broer heet Léon!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires