logo melissa milis

In de klas bij Anneleen

Enkele weken geleden kreeg ik van Anneleen, de mama van Fedde, de vraag of ik als fotografe haar kleuterklasje in Herentals wou bezoeken. Met een beetje zenuwen maar heel veel zin, zei ik JA! Ik ben altijd al heel erg bezig geweest met kleine kinderen en heb zelfs nog even overwogen om kleuterjuf of iets anders te worden dus toen Anneleen me vroeg, was ik meteen weg van het idee.

Anneleen had de kleuters van 4 tot 5 jaar een hele week al spelend les gegeven over fotografie, de kinderen kenden de onderdelen van een camera, de verschillende soorten van foto's en waren ontzettend benieuwd en lief.

Eerst mochten ze mij enkele vragen stellen ("mogen wij een modellenpose?" doen was ronduit schattig) en daarna had ik een photobooth opgesteld om hun met leuke attributen te fotograferen. De ouders krijgen de foto in een zelfgemaakte kader kado!

Het was een enorm leuke ervaring maar ik heb vooral heel veel respect gekregen voor die kleuterleidsters die 25 kinderen moeten stil en aandachtig houden. Ik ga er dan ook vanuit dat 25 kinderen iets teveel is, 24 is ook genoeg Jan ;-)

Liefs,
MelissaAnneleen nam ook enkele foto's van de klas in actie :-)

at 12:30 PMComments (8)

8 comments :

Leontien said...

Wat een geweldige serie!!! SUPER!

Bosliefje said...

Mooi! wat hebben ze geboft.

Karen said...

Oooohhh, zoooo leuk! :)

appeltje-eitje said...

Dit is echt leuk :)..

Anonymous said...

Schoon om te zien hoe de werkelijkheid de klas wordt binnengebracht! Kindjes blij, want die hebben weer ongelooflijk veel bijgeleerd, en ook mama's en papa's blij met al die mooie foto's!

Elien said...

Schoon om te zien hoe de werkelijkheid de klas wordt binnengebracht! Kindjes blij, want die hebben weer ongelooflijk veel bijgeleerd, en ook mama's en papa's blij met al die mooie foto's!

Mlle Assorti said...

Oooo, zo tof! Een echte fotografe in de klas, dat zouden mijn kleuters ook de max vinden! Geweldige foto's ook!

SophieSweetVintage said...

Ik zou ook wel voor zo'n klas willen staan! Wat een schattige foto's zijn het geworden. Goed idee van de juf :)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires