logo melissa milis

AN + STEFAN | 30 & 31 Juli | Said we do

Een trouw vlak voor de deur, wie heeft dat al mogen fotograferen. 30 juli hoefde ik enkel wat stappen uit de deur te doen en daar was ik al, bij het kerkje van Herentals waar An en Stefan zouden trouwen. Na enkele minuten waren ze er al, tijd om na hun burgerlijk huwelijk (al een tijdje geleden) ook hun ja-woord te geven in de kerk van Herentals. Na het kerkelijk huwelijk zijn we samen nog snel iets gaan eten bij de ouders van Stefan. Omdat hun feest pas 31 juli was, hadden we de ganse namiddag om foto's te maken. De fotoshoot ging door op hun vroegere peda te Leuven, waar ze allebei geneeskunde gestudeerd hebben. Het was leuk om met hun herinneringen op te halen. Samen door de gangen wandelen, het vroegere kot van An tegenkomen, de eetzaal, hun plekjes en herinneringen. Na de shoot ging ik huiswaarts, het feest was namelijk pas op 31 juli (de dag erna).

Het feest ging door bij An en Stefan thuis, ja hoor, dat prachtige vintage-achtige huis op de achtergrond is van hun! Mooi en origineel hé? Het is een huis uit de jaren 70 dat ze nog mooi willen opknappen, maar ik ben er nu al jaloers op hoor :-) Na de receptie en wat familiefoto's kon het feest beginnen, lekker eten, leuke mensen om hun heen en samen dansen op de dansvloer.

Wat kan je nog meer wensen op je trouwdag?

An en Stefan, bedankt dat ik bij jullie mooie dag kon zijn.
Ik wens jullie al het goede toe, ook voor jullie kleine Sebastiaan en Alexander!

Veel liefs,
Melissa


ps. Wie An en Stefan herkent, ze hebben enkele maanden geleden ook een familieshoot gedaan, dus dat zou wel eens kunnen :-)


at 12:47 PMComments (1)

1 comments :

Annelies said...

Heel mooie reportage!!!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires