logo melissa milis

Ann + Karim | said i do | Mechelen

Op een zonnige maar koude dag reed ik richting Mechelen voor het huwelijk van Ann & Karim. Bij het binnenkomen in hun huisje zag ik meteen hoeveel fantastische mooie zelfgemaakte dingen er in de gang stonden te wachten om 's avonds het feest op te vrolijken. Ann is een creatief en bezig bijtje! Na haar en make-up van Ann, was het klaar voor de first-see. Ann straalde in haar trouwkleed (waarvoor het koppel helemaal naar Londen reed om het te kopen!). Karim was helemaal weg van haar, dat zag je zo :-)

Na de first-see deden we een shoot, daar was vooral Ann behoorlijk zenuwachtig voor maar alles ging vlot en goed, zo goed dat we de tijd een beetje uit het oog verloren en ons moesten haasten naar het stadhuis van Mechelen! En enkele minuten later was het ook officiëel, Ann & Karim vormden man en vrouw! Na wat gelukwensen aan het gemeentehuis keerden we terug naar hun huis om de versieringen voor de feestzaal op te halen (Ann heeft zelfs de taart-mannetjes nog afgewerkt, hoe mooi) en maakten we van de tijd ook nog gebruik om een foto te maken met hun kat :-) schattig ding!

In de feestzaal was er nog heel wat werk om hem te versieren, Ann had namelijk alles zelf gemaakt! En dat ze daar supergoed in geslaagd is, dat zal je zelf wel zien aan de foto's! Bij het begin van het feest was het tijd voor mij om te vertrekken, ik nam mijn spullen en ging nog even afscheid nemen van Ann & Karim waarbij Ann me met tranen in haar ogen zei dat "ze zo blij met me was en ik zo gewoon en lief was" - ik vertrok met een krop in de keel want dat was één van de liefste en meest gemeende dingen die iemand ooit tegen me zei. Wat zijn ze lief.

Ann & Karim - geniet verder van jullie huwelijk, blijf zo ontzettend mooi samen! Ann, ik weet dat je je niet graag voor de camera begeeft maar hoop met deze foto's te tonen wat een prachtige vrouw je bent, dat ben je echt! Ik ben blij dat een sterke en lieve man als Karim naast je zijde staat...


Liefs,
Melissa


at 9:18 PMComments (1)

1 comments :

An said...

Oh, de wintertuin in Waver! Mooie foto's heb je er gemaakt, heerlijk 'niet te klassiek'!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires