logo melissa milis

In de media {Vitaya Magazine} oktober 2011
Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van vitaya magazine met de vraag of ze mijn mutsjes/foto's zouden mogen gebruiken voor hun kids pagina. Ik was natuurlijk superblij met die vraag en zei meteen JA! Na wat heen en weer gemail en mijn goedkeuring staat er vanaf vandaag in alle vitaya magazines een klein stukje over de mutsjes die jullie hier misschien al zien voorbij komen hebben in reportages :) Je kan dus niet alleen fotoshoots bij mij aanvragen maar ook gewoon die uberschattige mutsen kopen! En daar is het dan, mijn eerste "echte" publicatie in een magazine (dat had ik nooit kunnen dromen!) & mijn mailbox laat mij weten dat er in de winter nog eentje zit aan te komen, waar en hoe houden we nog even geheim!
at 9:36 PMComments (2)

2 comments :

Annelies said...

Hey melissa! Ik volg je werk nu al een tijdje, en die mutsjes waren me ook al opgevallen :-) Dat diadeempje had ik nog niet gezien.. Je mag een mailtje verwachten van mij!

Femke said...

Hey meid!

Dikke profiat! :-)
Ik bestel binnenkort een mutsje voor een zwangere vriendin! Gaat ze héééééél leuk vinden! :-) Kan je ze misschien dinsdag al even meebrengen om te bewonderen?
xxx
Fem

PS: Hey miss Annelies! Wat is de wereld toch klein! :-)

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires