logo melissa milis

Anna + Vincent | said I do

Enkele maanden geleden kreeg ik een mailtje van Delphine, de zus van Vincent met de vraag of ik een huwelijksshoot wou doen met Anna en Vincent die op 7 mei (mijn verjaardag :-)) zouden trouwen. Uiteindelijk door heel wat omstandigheden werd het huwelijk uitgesteld maar dit najaar hadden we de kans om de fotoreeks voor hun te maken als huwelijkscadeau van Delphine. Anna, een Filipijnse, woont hier in België met Vincent en ze waren beide zeer enthousiast en verliefd tijdens de shoot. Anna & Vincent leerden elkaar via internet kennen en na 2 jaar chatten besloten ze in de Filipijnen op reis te gaan. Het was meteen grote liefde en nu zijn ze dus ook getrouwd.

Anna en Vincent, ik wens jullie samen een zeer mooie toekomst en ook een prachtig extra huwelijksfeest volgend jaar in de Filipijnen :-) Dat jullie jaren samen even warm en liefdevol mogen zijn als de dag van de shoot!


Veel liefs,
Melissa


at 8:00 PMComments (4)

4 comments :

Pien said...

Héél erg mooi!!

SophieSweetVintage said...

Prachtige foto's weer!

Marloes de Vries said...

Ik vind het zo mooi dat je echt dat tropische gevoel in de foto's hebt gekregen! Heel erg mooi!

Jordy was here said...

Mooi stel! Fijne foto's ook zeg, Melissa!

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires