logo melissa milis

marly + pim | said i do | presseux

Wat moet ik vertellen over de trouw van Marly & Pim behalve dan dat hij perfect was! Ik heb echt geen woorden voor dit huwelijk, zo mooi, intiem en toch zo lief en uitbundig tegelijk. Als ik enkele van mijn favoriete huwelijken van dit jaar mag kiezen dan is dit er zeker bij. Ik ben zo blij met de foto's die ik gemaakt heb maar dat komt allemaal door de unieke setting, het prachtige koppel en de sfeer die er op dit huwelijk aanwezig was!

Marly & Pim brachten me enkele maanden geleden een bezoekje om hun huwelijk te bespreken, wat was ik blij dat ik hun huwelijk mocht vastleggen! Ik had het gevoel dat we op dezelfde golflengte zaten en keek dus uit naar hun mooie huwelijk in Presseux (Luik). Enkele weken geleden was het zover. Ik reed naar dit prachtige kasteel waar ik hun (samen met hun familie) zou opwachten. Iedereen was gespannen en eindelijk waren ze daar, een prachtig koppel. Na de eerste felicitaties, was het tijd voor de ceremonie in de kapel. Super mooie locatie, zo intiem en ingetogen. Na afloop hiervan was het receptie buiten, het was geen stralend weer maar de zon kwam er toch af en toe door, iedereen genoot van een babbeltje met het koppel en een glaasje champagne. Tegen zonsondergang was het tijd voor de familiefoto's en ook nog snel enkele foto's van het kersverse getrouwde stel. Alhoewel we maar enkele minuten hadden voor de foto's, zijn ze toch leuk geworden, de locatie was dan ook super.

Na de shoot - snel snel - naar binnen om aan het diner te starten. Allemaal lekkers in leuk gezelschap op deze prachtige locatie. Wat wil je nog meer? Ik ging tijdens het diner naar huis maar zal me blijven herinneren hoe ik vertrok tussen al deze keuvelende mensen die het naar hun zin hadden, glazen die klonken en gelach op de achtergrond. Het echte feest was pas de dag erna maar toch kon ik het niet laten om te denken 'dit is meer dan perfect'.

Marly & Pim, wat hebben jullie mij die dag meegezogen in het geluk tussen jullie twee en al de aanwezigen. Jullie hart is zo intens groot. Ik ben zeker dat er plaats is voor al die familie, vrienden en later ook kinderen die jullie pad zullen kruisen. Wees maar intens trots op "jullie"!

Veel liefs,
Melissa


at 9:12 PMComments (3)

3 comments :

joppe said...

Oh wauw, net alsof je in een film terecht bent gekomen! Prachtig Melissa. Als wij onze trouwbeloften hernieuwen, wil ik dat jij de foto's maakt.

melissamilis said...

Doen we Joppe! :)

Anonymous said...

Prachtige foto's!
Video "Alle mannen" hier=> http://www.youtube.com/watch?v=vYEWRnvUUMY

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires