logo melissa milis

sofie, jan, kaat & lotje | we are family

Vandaag was het huwelijk van Sofie & Jan. Het was een prachtig huwelijk met een circus & optredens, lekker eten en vrienden en familie. De foto's van vandaag zijn uiteraard nog niet klaar maar enkele weken geleden deed ik wel al een familieshoot met hun en ik wou jullie deze reeks toch niet onthouden. Door weersomstandigheden was de shoot al enkele keren verzet geweest maar uiteindelijk was het dan toch zo ver. We besloten eerst om enkele foto's te nemen in Vosselaar en daarna gewoon in hun tuin! Spelen met verf werd duidelijk het thema! Tof dat dat was (jammer dat ik met mijn camera in de hand niet echt actief kon meedoen want ik moet zeggen, het begon toch wel te kriebelen!) Dat dachten ook alle kindjes uit de buurt want al snel hadden we toeschouwers ;-) die avond.

Het werd een superleuke namiddag/avond en ik was heel erg zeker dat hun trouw ook zo los en warm zou worden als die dag. Sofie en Jan zijn zulke lieve ouders. Als ik vandaag opnieuw mocht geboren worden en ik moest random nieuwe ouders kiezen, wel deze twee zijn prachtige ouders. Alles wat ze doen straalt liefde uit voor Kaat en Lotje. Ik hoop dat ik dezelfde liefde later zal kunnen geven aan men eigen kinderen want alhoewel ze zelf twee kinderen hebben, zijn ze vanbinnen ook nog altijd "kind" en dromen ze, leven ze, lachen ze. Wat intens mooi om een deeltje van te mogen zijn toen en vandaag!


Veel liefs,
Melissa


at 12:52 AMComments (6)

6 comments :

iris said...

wauw!!!wat een toffe foto's en zoveel plezier dat er af 'spat'...

Linda said...

Zo mooi! Wat zullen zij gelukkig zijn dat jij hun liefde en blijdschap hebt weten te vangen op deze mooie foto's.

Lily said...

Geweldig!

Jan De Bie said...

zeer zeker Linda...

Die van A (Luc - Christel - Gaƫtan) said...

Geweldig dat geklieder met de verf! Ik zou al "gaga" worden van die kliederboel. :-)

Maar het zijn weerom prachtige beelden.

Christel

hanne said...

beste familieshoot ever!
wauw.

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires