logo melissa milis

Eline + Kris | said I do | 081011

Het was vroeg dag die ochtend, ik vertrek richting Limburg voor de trouwdag van Eline & Kris. Ik ontmoet Eline bij haar ouders thuis. Ze ziet er ontspannen en toch ook ontzettend gelukkig uit wanneer ze de deur voor me opendoet. In alle rust zal ze daarna klaargemaakt worden voor haar grote dag, mooi kapsel & make-up en dan die prachtige jurk aantrekken! Eline had geen mooiere keuze kunnen maken, ze zag er zo schitterend uit. Enkele minuten later verraden de twinkelingen in Kris zijn ogen hetzelfde!

Kris & Eline hadden voor het gemeentehuis de nodige tijd voorzien om foto's te gaan nemen. Ze hadden me verteld over hun lange zoektocht naar mooie locaties maar uiteindelijk besloten ze: waarom niet gewoon foto's nemen hier in de buurt, in onze straat, op de boerderij. Beter kon hun beslissing niet zijn. We namen prachtige plaatjes, al zeg ik het zelf. Ondanks de regen van die dag slaagden we er toch in nog een heleboel mooie herinneringen vast te leggen. Daarna konden we rustig genieten van het burgerlijk huwelijk en de ceremonie. Ik hou ervan als koppels kiezen om iets te doen dat helemaal bij hun past & ik had het gevoel die dag dat ze helemaal deden wat ze wilden en in gedachten hadden, dat het hun ding was.

Na de ceremonie bleef ik ook nog even voor de receptie en het avondfeest. Na het dessert was het alweer tijd om dit mooie koppel de nacht in te laten dansen & lachen. Bedankt Eline & Kris dat ik bij jullie mocht zijn op deze toch wel heel speciale dag. Ik ben zeker dat jullie leven samen zal uitgroeien tot heel erg mooie dingen!

Liefs,
Melissa


at 2:14 PMComments (4)

4 comments :

Mireille said...

Wat een pracht platen weer zeg.
Mooi bruidspaar!
Ik moest erg lachen om de foto
met de middelvinger.

Miss and Mrs. said...

Wat een origineel bruidsboeket! (en wat een lélijk gemeentehuis! :p)

Pien said...

Het is zo mooi om te zien hoe elke reportage weer nieuw en vernieuwend is. Prachtig hoe lief je over ieder bruidspaar schrijft. Ben echt fan!

S. said...

leuke foto's zeg !

hello my dear

i am a girl named melissa, married to a boy named jan. together we are building a house, photographing and filming weddings, dreaming of a creative life, inspiring you all with wedding ideas and learning each day to be happy.

Affiliates

Solden 2015 250x250 EU_175x175.gif brussels airlines Solden bij bol.com! BE NL Mens 200x200 Accessoires